Rockfestivalen gjentar festivalpass til spesialpris som julegaveidé

Rockfestivalen gjentar festivalpass til spesialpris som julegaveidé

Rjukan Rockfestival gjentar i år at early birds får festivalpass med stor rabatt. Det er viktig for festivalen å ha solgt mye billetter på forhånd, siden artister idag skal ha betalt før oppmøte på festivaler.
Kultur
Publisert : 28.11.2017 10:07
Sist oppdatert : 28.11.2017 11:38

Det er klart for Rjukan Rockfestival for intet mindre enn 19. gang den 8. og 9. juni 2018, og forberedelsene er godt i gang.

- Nå er det lagt ut festivalpass til spesialpris som er den perfekte julegave til den som har alt, sier Gjermund Ingolfsland i Rjukan Rockfestival.

- Billettene der du sparer 300 kroner i forhold til kjøp i døra bør være en populær julegave for de som vil feire inngange ntil sommeren, mener Ingolfsland, og forteller at billettene er lagt ut til salg på rjukanbooking.no hos samarbeidspartner visitRjukan, eller Turistkontoret om du vil.

Inmgoldfsland minne rom at det bare er et visst antall billetter som legges ut til denne prisen.

- Vi belønner trofaste som veit de skal kommer uansett hva vi setter på plakaten, men årets artister vil snart være klare for offentliggjøring, sier Ingolfsland, som foreløpig ikke røper annet enn av det blir noe for enhver, og minst like bra som før, med blant annet utenlandske artister blant de som stiller, hvis alt går som planlagt.

På årets forhåndsplakat peker Sam Eyde på deg når det gjelder billettkjøp, og da er det bare å sikre seg billett!
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS