Opphørssalget igang på Prix - Store endringer på Handelshuset No 17 på nyåret

Opphørssalget igang på Prix - Store endringer på Handelshuset No 17 på nyåret

Prix Rjukan legger ned 9. desember, og fa idag begynner opphørsssalget. Det starter med 25% avslag på alle varer. Om en ukes tid begynner Elkøp Tinn ombyggingen.
Forbruker/Helse
Publisert : 01.12.2017 10:00
Sist oppdatert : 01.12.2017 12:31

Opphørssalget er igang, og det startet idag med 25% på alle varer. Den siste tiden er det riktignok blitt noe uttynnet i hyllene, fordi Prix Rjukan skal opphøre å eksistere 9. desember.
Det er omkalfatring i hele handelssenteret Handelshuset Storgata No. 17, som følge av at langtidskontrakter har gått ut. Bare Vinmonopolet fortsetter der det har vært.

Elkjøp Tinn flytter over gata, og inn der Prix har vært, og får følgelig mye større lokaler. 

Posten fortsetter der det har vørt, og Posten vil drives videre av Prix fram til 31. desember, med en ansatt som etter alt å dømme går over i Elkjøp fra nyåret.

Cubus satser tungt inn som ny butikk i senteret, og skal flytte inn og ha over 800 kvadrat der Nille og Elkjøp har vært inntil nå.

Nille flytter over gangen til andre sida av Handelshuset i samme bygg, der de går inn i lokalene som klesbutikken Zavanna har idag, og der Elkjøp har hatt kjøkkenavdeling. Zavanna forsvinner også fra senteret, og legges ned som butikk på rjukan, men konsentrerer seg på Notodden.
Zavanna har hatt klær for mer voksne damer, men Cubus har lovet å ta tak i problemstillingen, slik at tilbudet ikke fosvinner fra Rjukan.

Det er ikke klart hvem som flytter inn i lokalene etter Tango Frisør og Apoteket som tidligere flyttet over i nye lokaler i Storgata.
- Det er fortsatt ledig, så vidt jeg vet, og vi håper jo at noen ser anledning til å starte opp noe der.

Det skjer også store endringer andre steder i byen.
313-bygget skal huse Rema 1000 og europris, han og Henne har stengt dørene, og det er også andre nye butikker på vei inn i byen.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS