Storartet juleforestilling av Alvedans

Storartet juleforestilling av Alvedans

Alvedans sin juleforestilling Prinsessen og julen ble en stor suksess med utsolgte forestillinger i helga. Både små og store sørget for en både proff og sjarmerende forestilling som både skapte god julestemning.
Kultur
Publisert : 11.12.2017 13:54
Sist oppdatert : 12.12.2017 01:20

Det ble julestemning og dans med liten og stor da Alvedans fylte Verdensteateret i helga med to forestillinger. Prinsessen og Julen bøe fremført av bortimot 80 små og store dansere i Mette Alvefoss sin juleforestilling.
Hun ledet da også hele showet.

- Jeg har laget juleforestillingen tidligere for litt større barn. Det går ut på en jakt på julen, forklarer Alvefoss, der vi fikk se prinsesse Miriam på egenhånd finne fram i julens mysterium.


Se bildegalleriet nedenfor for en rekke bilder fra forestillingen.

Forestillingen, de små sin sceneglede og dansen var et var et imponerende skue. I starten fikk møte prinsessen og fikk forklaring på hvorfor hun lette etter julen, og før pausen endte vi opp i en skummel skog som det riktignok var både engler og alver i.

Del to, etter pausen, var mye lystigere, der det ble lett høyt og lavt etter både nisser og nisseskjegg, med gamle juleklassikere på og nisser og julenissen hjelpere, samt reinsdyr og smånisser løpende rundt på scenen i det som nærmest blir et godt gammeldags julespill.

Svært underholdende og vellaget, og publikum var naturligvis storfornøyde. Fedre, mødre, besteforeldre og tanter og onkler er et takknemlig publikum.

Det var sydd flotte drakter, kjoler, ballettkjoler og ikke minst julekostymer. her hadde også Mette Alvefoss med seg sin mor, som ble takket ved søndagens avslutning.

I tillegg var det endel flotte kulisser, blant annet store skumle og meget kunstnerisk utførte trær i den mørke skogen, laget av en stor gruppe flyktninger som ble behørig takket etter forestillingen. Takket ble også de såkalte foreldrealvene i styret.
- Uten dem hadde jeg overhodet ikke fått det til, sa Alveberg, etter siste forestillingen.

Og med det var Alvedans sin andre forestilling historie.

Se bildegalleriet nedenfor for en rekke bilder fra forestillingen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS