Kino-desember med storfilmer i kø

Kino-desember med storfilmer i kø

Tror du at kinotilbudet roer seg i desember til fordel for julestria, tar du feil. Nå står nemlig storfilmene i kø for å få deg til å slappe av i kinosetet i julestria. Ovenfor ser du et bilde fra den nye Star Wars-filmen. Men det er mer. Se trailerne til filmene her!
Kultur
Publisert : 12.12.2017 01:21
Sist oppdatert : 12.12.2017 01:53

Samtlige filmer som settes opp nå fram til nyttår er verdt å få med seg på Rjukan Kino.
Her er en liten presentasjon, og allerede i kveld må du komme deg på kino for en av årets beste filmer!

I kveld tirsdag 12. desember står\nemlig det som nettopp er kaldt en av årets absolutt beste filmer på tapetet når Wind River har Rjukanpremiere.
Filmen har fått flotte kritikker og er en film som også er med i Oscar-racet når vi skriver 2018.

Trailer til Wind River:


Onsdag 13. desember er det klart for Star Wars 8. Den åttende filmen har mandag høstet store kritikker fra et samlet pressekorps, så dersom du har væørt i tvil, får du la tvilen komme den 8. episiden tilgode.

Star Wars - The last Jedi:


17. desember har Padding 2 premiere på rjukan, og det er en familiefilm som har hentet kjempekritikker. 5 og 6 på terningen rundst om i norge, og den ligger med 100% på Rotten Tomatoes. Bedre blir det ikke.

Trailer til Paddington 2:Fra 22. desember kan du ser barnefilmen Ferdinand.

Trailer: Ferdinand


Så må vi til etter julehøytiden for å finne filmene.
Men de blir ikkeså mye mindra da.
Hva gleder du deg mest til? La oss tippe det er i denne rekkefølgen.

Den 12. mann:


Årets julefilmer er dessverre mindre interessante enn vanlig, og sannsynligheten av at Rjukan Kino får sette opp flere enn Den 12. mann er usikkert. Både Jumanji og The Greatest Showman er utsatt til 12. januar 2018.

Det kan hende at The Disaster Artist er den som ligger nærmest i løypa, etter kjempekritikker etter USA-premieren sist helg. 

Trailer The Disaster Artist:


Sannsynligvis får vi istedet for rykende fersk film nye muligheter til å se de nevnte, eller Solsidan-filmen. Det er også mulig at det blir satt opp forestillinger av en av årets beste komedier The Big Sick, siden det er en film som er spesielt tatt inn for videregående skole 22. desember.

Trailer: The Big Sick


Det er kanskje det som er menyen i desember. God tur på Kino!
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS