Elkjøp nyåpner over gata 23. januar

Elkjøp nyåpner over gata 23. januar

Det har en stund vært kjent at Elkjøp Tinn skal flytte internt i Handelshuset, over gata fra Stoirgata 16 tol Storgata 17. Nå er det klart at nyåpningen er planlagt til 23. januar.
Forbruker/Helse
Publisert : 15.12.2017 17:00

Det er ikke mindre å gjøre i julestria i år enn det har vært for Elkjøp Tinn.
- Nei, vi har vel en økning fra de siste åra, så vi har mye å gjøre, ikke minst med å tenke på flyttinga i tillegg, sier Elkjøp-eier Kjell Nørstebø som ser fram til å flytte over i større lokaler etter Coop Prix Rjukan.
Da blir det store omveltninger, men planen er at det skal være en ryddig butikk, med egen servicedisk med telefon og data, noe som øker i behov, ifølge butikkeieren.

Butikken flytter inn i lokaler som er større og mer egnet.
- Det blir større og romsligere, og mer praktisk. Vi får på plass kjøkkenutstillinger og et kundemottak for slikt der.
I tillegg overtar vi jo Posten, sier Nørstebø.
- Vi la inn et anbud, og fikk det. Det ville jo vært synd å ikke ha posten her i sentrum på Rjukan, men det blir spennende.

Før det har de PostBord med MyPack i Elkjøp-butikken nå, som også blir med over gata.
- Den måtte overtas litt tidligere, mens Postyen fortsetter der den er til over nyttår. Mens nye Elkjøp og PostNord er klare samme sted om gode 5 uker. 23. januar håper jeg er datoen er for nyåpning, sier Nørstebø, som ikke har planer om å bli pensjonist.
- Nei, jeg har ikke lyst til det, selv om jeg har sagt det lenge. Det er veldig trivelig bransje å være i, og selv om jeg blir 67 neste år, så gir jeg meg ikke. Kanskje jeg vil ta det litt roligere, sier Nørstebø, som ikke er helt sikker på om han fortsetter som butikkeier.
- Nei, det er ikke sikkert. Jeg har gående forhandlinger, men det er ikke avklart, hvordan det blir. Men jeg må jo vurdere litt, for jeg har nok å gjøre. Jeg har jo spennende ting som skjer på Gaustablikk også, og ønsker å pleie den kontakten der oppe.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS