Amerikanske Lissie er klar for sommerens Rjukan Rockfestival

Amerikanske Lissie er klar for sommerens Rjukan Rockfestival

Rjukan Rockfestival har drøyd lenge med å slippe årets program, men det skal likevel være rett om hjørnet nå før jul. Det er imidlertid klart at amerikanske Lissie er en av artistene du får oppleve i Tveitoparken i juni 2018.
Kultur
Publisert : 20.12.2017 20:25
Sist oppdatert : 20.12.2017 21:19

Amerikanske Lissie, som slo igjennom med et brak med sin andre single When I'm Alone er en av headlinerne på Rjukan Rockfestival 8. og 9. juni 2018.
Det bekreftes fra styret i festivalen. Lissie skal ha vært en ofte ønsket artist til festivalen, og til sommeren går altså ønsket i oppfyllelse. Lissie er da også en sjelden kvinnelig headliner på festivalen som i juni går inn i sin 19. utgave.

Lissie slapp for bare to uker siden en ny single, "Bloood and muscle", som er lagt inn på Radio Rjukans A-liste.
Den er førstesingle fra albumet "Castles" som er planlagt sluppet 28. mars 2018.

Lissies rykende ferske single, "Blood and muscle" som du kan se her. (Saken fortsetter under videoen!)


Før vi skriver 2018 er det spesialpris på festivalpass, der du sparer 300 kroner. Det er imidlertid begrenset antall av disse lavprisbillettene som selges før 2018, skriver festivalen på sin facebookside.

Lissie heter egentlig Elisabeth Corrin Maurus og er fra Rock Island, Illinois, og er en amerikansk singer-songwriter med nordiske aner som debuterte i 2009 med EP'en, "Why You Runnin'". Debutalbum, "Catching a Tiger", ble sluppet ut i juni 2010. Før det ble hu  plukket ut av Lenny Krawitz som oppvarmingsartist på hans Love Revolution Tour, etter at en venn hadde tipset ham om Lissies MySpace-side.

Se den offisielle videoen til Lisses "When I'm alone": (Saken fortsetter under videoen.)

Seinere det året fikk hun sin første hit, "The Longest Road", som nådde 4.plass på Billboard's Hot Dance Club Songs-liste. Deretter ble hun signert a Sony Music UK på Columbia Records.
Førstesinglen "In Sleep" ble Track of The Day i musikkmagasinet Q, og såp tok det av på andresingelen "When I'm Alone," som var album-single. iTunes UK valgte låta til årets låt i 2010.

Se den offisielle videoen til Lisses "In sleep": (Saken fortsetter under videoen.)Tredjesingelen Cuckoo fulgte opp. Lissie var allerede en etablert artist. Siden har Lissie vær en husvarm artist, også på festivaler i Norge.

Se de offisielle videoen til Lisses "Cuckoo": (Saken fortsetter under videoen.)


Se flere videoer med Lissie nedenfor i saken.

Lissie følger dermed i sporene til det som hittil har vært få utenlandske artister etter at Rjukan Rockfestival ble en utendørsfestival. Sist en amerikansk artist stod på scenen i Tveitoparken var da The Rainmakers gjorde suksess i 2015. Festivalen lover at det blir flere utenlandske artister i både 2018-programmet og sienere.
Festivalen har hatt de fleste norske artister som betyr noe på sine scener siden starten i 2000.

Rjukan Rockfestrivals 19. utgave er fra 8.-9. juni, og det ventes at resten av programmet slippes om kort tid.
Vi kommer tilbake med mer.

Linker:
Link til billettsalg på Rjukanbooking.no
Rjukan Rockfestivals nesttside
RjukanRock på facebook 


Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS