Nye Intersport fornøyd med kjedebyttet

Nye Intersport fornøyd med kjedebyttet

Etter noen uker i ny kjede er eierne Stein Inge Bjørnerud og Åselill Runnekås Hvammen fornøyde med kjedebyttet fra G-sport til Intersport på Rjukan. - Men de store endringene ser du ikke før om litt tid, sier Hvammen.
Forbruker/Helse
Publisert : 05.01.2018 08:00
Sist oppdatert : 05.01.2018 15:45

- Skiftet har vært bra for oss, og de 45 butikkene i Norge som byttet kjede fra G-Sport til Intersport. Det var godt å komme over i en kjede der vi kan bestemme mer selv hva som passer her på Rjukan, sier Stein Inge Bjørnerud.
- Intersport-kjeden har større frihet. Vi kan velge litt mer i utvalget av varer. Det er viktig med lokal tilpasning, mener Bjørnerud.

Og kjedebyttet er tatt godt imot av kundene. 
- Det var vært veldig greit, og kundene har likt litt forandring. Det er selvfølgelig mye de samme varen på endel områder, det er jo Gresvig som eier begge kjedene, men vi kan handle mer utenom fastlagt program, men spekteret på utsiden ser ganske likt ut, sier Åselill Runnekås Hvammen.

Hvammen og Bjørnerud kjøpte butikken de jobbet i fra Stenstad for noen år siden, og siden har driften gått sunt. Med seg i styret har de Geir Grumheden. Nå er det nye spennende tider i ny kjede, særlig det kommende året, der det blir mange nye rutiner.
Butikknavnet Rjukan G-Sport er blitt til Intersport Rjukan AS også i Brønnøysund.

- Kundene synes det er blitt luftigere her, og liker vareutvalget og tilbudene. Og mindre butikker i G-Sport sleit med klare opplegget i kundeavisene, og det å ligge inne med endel uaktuelle varer. De kunne ikke fortsette å bli med på det racet.

- Det lyktes oss jo veldig god med G-Sport også, så det var litt vemodig å se skiltene bli tatt ned, men vi har jo fått nye kraftige skilter. Det var litt wow da vi så det lyste såpass, ler Hvammen. 
- Men det er jo veldig ålreit å være litt mer synlig også. De andre var jo mye mindre.
 
Hva er så viktig å ha mer av i Tinn?

- Det blir jo mer fokus på vintersport og fjellsport, det blir litt mer på fjell, mens andre steder er det mer ved sjøen.
Vi kan finne mer utenfor kjeden, og ha et mer spennende utvalg, og mer vinterklær, som er populært her.
- men det blir særlig snylig til høsten. Vi er litt spente selv. Det er lange bestillingstider på slike varer.
Kjedebyttebeslutningen skjedde i septemeber, så vi har ikke hatt så god tid på å områ oss eller å få snudd rundt heller, men det er godt at folk allerede er fornøyde. og så er jo Intersport et kjent konsept fra før på Rjukan også, sier Hvammen.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS