Rockfestklare Trang Fødsel med ny single idag og skal tolkes på TV2 lørdag

Rockfestklare Trang Fødsel med ny single idag og skal tolkes på TV2 lørdag

Trang Føædsel som er klasr fo rrJukanRock 9. juni slipper ny single idag, og sjefen Hans Petter Aaserud med i TV2s "Hver gang vi møtes". Lørdag kveld er det hans låter som skal tolkes av årets deltakere, Tshawe Baqwa, Tor Endresen, Silya Nymoen, Tone Damli, Claudia Scott, Christel Alsos.
Rjukan Rockfestival
Publisert : 19.01.2018 21:55
Sist oppdatert : 19.01.2018 22:09

Sjefen i Trang Fødsel er Hans Petter Aaserud, som nå er med i TV2s "Hver gang vi møtes". Lørdag er det hans låter som skal tolkes av årets deltakere, Tshawe Baqwa, Tor Endresen, Silya Nymoen, Tone Damli, Claudia Scott, Christel Alsos. 
Trang fødsel er kjent for en rekke hits, og mange gleder seg til å høre "Kursiv", "Livet det er helt ålreit", "Manisk" og "Drømmedame" med flere. Nå kan du høre dem i nytolkning denne lørdagen, samt at det legges rett ut på iTunes og Spotify etterpå. Det er syvende sesong av programserien på TV2, som er en av kanalen mest populære. 

Sist helg var det i gang, og da tolket Hans Petter Aaserud Madcons "Freaky like me" på norsk. Det ble naturligvis "Freake meg ut", der også Admiral P kom inn i låta på slutten, som en stor overraskelse for Tshawe Baqwa, som hadde sin dag. Sangen er mye spilt på Spotify og Youtube, og den eller en anne av hans tolkninger kan fort bli å høre i Tveitoparken under rockfestivalen i juni, dersom låta fenger TV-publikummet.

Freaky like me fra sist lørdag. (Saken fortsetter under videoen.)Trang Fødsel slapp forresten ny single nå 19. januar, "Det er faen meg det beste som har skjedd deg". Bandet har vært et av de mest etterspurte banda til Rjukan Rockfestival, og i år er de endelig klare på scenen i Tveitoparken, der de er satt på på lørdag 9. juni, samme dag som de amerikanske artistene Lissie og Stacie Collins, samt Come Taste The Band. Trang Fødsel startet som et studentband i Bergen, men har blitt en av landets største liveband etter etter heftig turnévirksomhet gjennom årene siden.

Foto: TV2

Linker: 
Link til Trang Fødsels rykende ferske single 
TV2's Hver gang vi møtes
Rjukan Rockfestivals nettside
Rjukan Rockfestival på facebook
Trang Fødsels nettside
Trang Fødsel på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS