To skadet i kollisjon ved Gaustablikk

To skadet i kollisjon ved Gaustablikk

Her er noe av de som har skjedd i Tinn og Øvre Telemark denne helgen
Politi
Publisert : 21.01.2018 15:27
Sist oppdatert : 21.01.2018 15:40

To personbiler kolliderte front mot front like ved skianlegget på Gaustablikk lørdag ettermiddag.

Det var totalt fire personer i de to bilene. En mann hadde kutt i leppen og en dame hadde kutt leggen. De to siste var uskadd, Alle fire ble undersøkt av lege på stedet.

Det var store materielle skader på bilene, opplyser politiet. 

ELG I PROBLEMER

Det ble dramatikk i Kviteseid søndag morgen, da det kom melding om at en elg hadde gått gjennom isen ca. 100 meter fra land på Vråvatn, ca. 2 km. sydøst for Flatland. Viltnemnda og en politipatrulje er på vei til stedet.

Viltnemnda og politiet ble sendt til stedet. 

Elgen hadde ligget lenge i det kalde vannet, men klart ved egen hjelp å komme seg opp på isen hvor den sto oppreist en kort periode. Så la den seg ned. Viltnemnda måtte til slutte avlive den da den var kraftig nedkjølt.

BRÅKETE MENN

I Bø natt til søndag ble en mann innbragt til politiarresten for å ha utøvet vold mot en vekter på ett utested, mannen ville ikke si hva han het til politiet og anmeldes for begge forholda.

Også på Rjukan var det bråk natt til søndag. En mann ble bortvist fra et utested, opplyser politiet, uten noe mer forklaring. 

MISTET STIGE

Fredag formiddag oppstod en spesiell hendelse på Rjukan. En hvit VW Transporter mistet stige fra tak som skadet bil som kom kjørende bak. Fører av denne bil eller vitner til hendelsen bes ringe 02800.

BIL MOT BUSS

Fredag ettermiddag kolliderte en bil med en buss på Fv 37 i Gransherad. Alle nødetater rykker ut og to personer ble kjørt bort for helsesjekk. Ifølge politiet skjedde ulykken da en bil kjørte ut fra bensinstasjon. Denne overholdt ikke vikeplikten og kolliderte med buss som kom fra Bolkesjø. Bussen kom også bort i en annen bil som følge av foretatt unnamanøver. 

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS