REMA 1000 i 313: - Dette blir kjempetøft!

REMA 1000 i 313: - Dette blir kjempetøft!

Nå begynner snart oppussingen av 313-bygget for å gi plass til REMA 1000 og Europris. Og distriktssjefen for REMA, Ove Borgen er begeistret. - Det blir kjempetøft! Vi kommer til å bli stolte av butikken, sier Borgen, som planlegger åpning 6. september.
Forbruker/Helse
Publisert : 25.01.2018 10:00
Sist oppdatert : 27.01.2018 02:16

Distriktssjef i REMA 1000 Telemark og Vestfold Ove Borgen er ikke i tvil om at REMA 1000s innrykk i industribygget 313 blir bra. Det nærmer seg arbeidsstart, ansettelse av sjef og en solid oppgradering av utseende på området rett ovenfor sentrum fra Birkelandsbrua.

- Det blir kjøpetøft! Når vi får pussa opp fasaden og satt inn hele vinduer og rydda opp i området rundt, sammen med samlokaliseringen med Europris, blir det et bra tilskudd til forrretningstilbudet på Rjukan, sier Borgen.

REMA 1000 og distriktssjefen i Tele​mark og Vestfold har brukt ganske lang tid for å finne en lokasjon. 12-13 år har det tatt, og alternativene har vært mange.
- Men nå har Aanesland funnet bygget, og vi gleder oss. Vi har ikke begynt ennå, da det mangler noen små tekniske godkjenninger som skal være grei skuring. Vi har en fremdriftsplan, og vi har satt åpningsdagen til onsdag 6. september. 

Før det skal vi renske lokalet, og setter opp vegger for å få nødvendige rom. Vi har tegna butikken og det blir veldig, veldig bra, forklarere Borgen, som er overbevist om at bygget blir en perle.
- Det blir felles gang mot Europris og egen inngang til begge forretninger. Inngangene blir ved siden av hverandre mot nordøst.

Har dere hatt utfordringer med søylene?

- Nei. Overhodet ikke. Søylene setter karakter på bygget, og det blir et bygg med mye søyler, men det gir butikken karakter og så er det høyt under taket. Det blir rett og slett stilig og kjempetøft!
Helt sikkert et at REMA 1000s aller tøffeste lokaler, og lokaler som REMA blir stolt over. Vi kommer til å bli veldig stolte, og det tror jeg Rjukan blir også.
- Tilgjengeligheten blir veldig god, og på grunn av søylene blir noen ganger ekstra brede og gode. Og vi får en idealbutikk på over 750 kvadratmeter salgsareal.

Borgen opplyser at det er uaktuelt med ubetjente eller selvbetjente kasser.
- Ubetjente kasser er ikke aktuelt, men vi følger hele tida med på hva som skjer i markedet., men for oss er kundekontakten viktig. Vi ønsker kontakten med kundene.
Slike ubetjente kasser passe på knutepunkter med ekstra mye trøkk i perioder med mye folk ved jernbanestasjoner og slikt, og i små lokaler. Men på Rjukan blir det en normal butikk med fokus på kundekontakt og betjente kasser, sier Borgen.

- Vi holder nå på å få tak en kjøpmann. Det må gjerne være en som får opplæring. Når denne er på plass, ansetter den sjefen sine egne ansatte.
Vi skal ha en REMA-sjef som er eier av egen butikk, og vedkommende skal inn med aksjekapital, mens REMA hjelper med investeringen. Det stilles ikke store krav her, mener Borgen, som selv er kjøpmann.

- Jeg har selv vært kjøpmann i 27 år, og starta på egenhånd. Det er jobb for en som vil stå på, sier Borgen om Franchise-konseptet.
Vedkommende må på plass om 1-2 måneder, så man får sjefen igjennom opplæringen, mens Aanesland pussser opp bygget.

Linker:
REMA 1000s nettside
REMA 1000 på facebook
Europris sin nettside 
Europris på facebook
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS