Rjukan Janitsjar inviterer til årskonsert lørdag

Rjukan Janitsjar inviterer til årskonsert lørdag

Kultur
Publisert : 25.01.2018 20:11
Sist oppdatert : 26.01.2018 01:10

Den 101 år gamle tradisjonen med Rjukan Janitsjars årskonserter skal ikke brytes, selv et år etter at den stolte janitsjaren fylte 100 år med konsert med mange gjester i 2017.
Lørdag er det konsert igjen, og nå helt tradisjonelt, og i år med musical hits fra 70- og 80-tallet.

- Tradisjonen med sin årskonserter er inne i sitt 101. år, så det kan trygt kalles en tradisjon, sier Anne Merete Haugen.
- I år er det musicals fra 70-80 tallet, og der er det mye flott å ta av, sier Haugen, som inviterer alle på konserten i Rjukan Kino klokka 16. 

Og janitsjaren gleder seg, og håper at det kommer noen som får lyst til å bli med. Det er plass til flere i det tradisjonsrike orkesteret.
- Vi koser oss fælt, både yngre og godt voksne. Å spille instrument er en hyggelig og trivelig hobby, og vi håper å rekruttere interesserte blant de som har spilt før, og vi skulle også gjerne sett at det var noen som vil begynne på nytt igjen med rekrutt-orkester også, sier Haugen.
- Vi savner skolekorpsene, men jeg håper vi klarer å rekruttere likevel. sp alle som har lyst til å sjekke ut eller å bli med å spille må ta kontakt med oss, gjerne direkte med meg, sier Haugen. 
- Et første skritt kan være å komme å se og høre oss på kinoen lørdag!

Linker:
Rjukan Janitsjarorkester på facebook

Arrangementsfakta:
Rjukan Janitsjarorkesters Årskonsert 2018
Lørdag 27. januar kl 16
Rjukan Kino 
Entré: kr,100,-. (Barn kr. 50,-)
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS