Nytt ArtChat-kurs for kunstnerspirer

Nytt ArtChat-kurs for kunstnerspirer

Påmeldingsfristen for ArtCHAT-opplegget for barn og unge nærmer seg. En ny sesong med kunstskole i Villaveien 16A på Rjukan. Kathy Hagen gleder seg.
Kultur
Publisert : 23.02.2018 12:26
Sist oppdatert : 23.02.2018 18:09

Architekt & kunstner Katie Hagen, er grunnlegger og drivkraften bak ArtCHAT, og i år har hun med gjestekunstner  Eirik Jarl Trondsen.
- Eirik grunnla Affirmative Art i Afrika hvor han har bodd og jobbet i over 15 år. Nå er han tilbake i Oslo, er vi veldig glade for å kunne invitere Eirik til Rjukan, sier Katie.

Hun inviterer til kunstskolen ArtCHAT fra 23.-25. mars hjemme i Villaveien på Rjukan, i det hun kaller en tredagers kreativ reise hvor deltakerne blir oppfordret til å utforske kunstens natur og ens egen ekspresjon i et laboratorium for fri kunstekperimentering.
- Målet er å løse opp og skru på alle sanser, frigjøre fra forventninger og ønske kreative uttrykk og fargeglede  velkommen tilbake i våre liv på tvers av tid, rom og bevegelse. Kurset krever ingen forhåndskompetanse, eller tidligere kunst-ferdigheter, og alle materialer som trengs er inkludert i kurspengene, skriver Katie.

- Tredagerskurset koster 2.800 kroner, og det er maksimalt 8-10 som får være med i hver gruppe.
de som booker før 16. februar har rabattmuligheter, forteller Katie.

Katie forteller på sin facebbokside at hun alltid har vært kunstinteressert, og at hun allerede som 16-åring dro til Toscana for å studere kunst. Kunstformidling brenner hun for, og det er tredje gang hun drar igang slik kunstskole.


Linker:
Eventet på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS