Turistforeningen samler 150 hverdagsturer i Telemark

Turistforeningen samler 150 hverdagsturer i Telemark

Den Norske Turistforening (DNT) fyller 150 år i år, og DNT Telemark ønsker å gi en passende gave til folket i å samle 150 hverdagsturer. Både toppturer, skogsturer og sentrumsnære turer er med i samlingensom skal gjøres tilgjengelig blant annet gjennom nettsider.
Lokal
Publisert : 12.02.2018 10:48
Sist oppdatert : 12.02.2018 10:52

Den Norske Turistforening (DNT) fyller 150 år i år, og DNT Telemark ønsker å gi en passende gave til folket: 150 hverdagsturer!   

DNT Telemark har allerede startet innsamlingen av turer. Både toppturer, skogsturer og sentrumsnære turer er med i samlingen, og disse skal gjøres tilgjengelig blant annet gjennom nettsider, UT.no og DNTs nye app SjekkUT. Hverdagsturer av alle slag fra over hele fylket skal bli med, og vise frem det beste Telemark har å by på.   

150 hverdagsturer kommer som en del av nærmiljøsatsingen til DNT Telemark. I desember fikk de en julegave utenom det vanlige: et tilskudd på 1,1 millioner fra Gjensidigestiftelsen. Tilskuddet skal brukes på tiltak som motiverer til hverdagsaktivitet.   

- Har du en favoritt-tur som burde bli en del av 150 hverdagsturer? DNT Telemark vil gjerne høre fra deg! Her er alle turer velkomne, om de er umerket, går ut fra sentrum eller er en Ti-Topper.
Send en mail til prosjektleder Elisabeth Fleseland på elisabeth.fleseland@dnt.no , sier DNT Telemark

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS