Mammutsalget er igang

Mammutsalget er igang

Forbruker/Helse
Publisert : 12.02.2018 13:57
Sist oppdatert : 13.02.2018 15:03

Rjukan Libris er igjen fylt opp av bøker til årets  Mammut-salg.
Det er få av Rjukans butikker som er så tilpasset at en turistfamilie kan finne spennende å handle på impulssalg som Libris rjukan.
Og årets Mammut-sag, er også årets største  salgsbegivenhet.

Årets største boksalg, Mammut-salget skjer ofte i begynnelsen av mars, men i år er det allerede fra 12. februar til 24. februar, og med forlengelse mot påsken.

Og det skjer med opptil 85% rabatt.
Årets Mammut begynte idag mandag.

- Det er bøker i alle kategorier, og nesten 1000 ulike titler innenfor alle interesseområder, forteller daglig leder Elin Runnekås Hvammen som sammen med Hanne Merethe Persson har stått på de siste dagene med å gjøre klart til salget. Det innebære mye bokflytting å få på plass et Mammut-salg.

- Her er det kommet mye flotte bøker til supre priser, sier Persson, og ønsker folk velkommen inn i butikken. 
- Vi har også endel som ikke står i katalogen, så det er lurt å ta turen og kikke litt, sier Persson, og fortelle rat det i tillegg fylles på meg endel eget.
- Ikke like mye eget som i fjorm for vi har ikke like stort lager, men det lønner seg å komme innom flere ganger, opplyser Persson.

- Vi satser på at mange skal finne seg noen godt rabatterte bøker, og det er jo så mye nytt også. Bøkene som kommer på Mammut er nyere og nyere, sier Hanne Merethe Persson, som synes Mammut er mye jobb, men også ekstra morro.
Forskjellen nå er at det er nesten helt nye bøker, og mesteparten er faktisk fra 2016 og 2017,

Det er priser fra 49,- og mye å velge i, med store nedprisinger, og noen er regelrette kupp.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS