Mannheimen reiser seg igjen

Mannheimen reiser seg igjen

Mannheimen har fått sin egentlig ehøyde tilbake. Taket er på og bygget som har huset folk i alle aldre er nå ferdig som asylmottak, og skal ha en ny historie i Verdensarvbyen.
-
Publisert : 16.04.2018 14:50
Sist oppdatert : 16.04.2018 14:59

A til Å Entreprenør er godt i gang med byggearbeidene, og taket er nå reist på bygget som opplevde at de øverste etasjene brtant natt til nyttårsaften 2016. 

Stålkonstruksjonen til taket er ferdig og det arbeides videre med takarbeider etter at de nødvendige forberedelser for tekking med sink og skifer.

Det er startet med fjerning av puss på fasaden, skader på bærekonstruksjonen til bygget skal utbedres og bygget skal i sin helhet pusses på nytt. Dette er et tidkrevende arbeid og vil pågå til sein høst 2018. 

I denne forbindelse er stillas dekket inn med presenninger, slik at veggene skjermes mot regn, sol og vær generelt. Den vil også være med å skjerme naboene mot støv fra dette arbeidet. 

- Ved sterk vind kan denne presenningen skape en del støy. Vi beklager de ulempene som dette medfører. Det vil hele tiden være stort fokus på at fasadeduken vedlikeholdes og er best mulig festet til stillasene, opllyser Tinn kommune, som er byggherre for det "nye" Mannheimen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS