Helsepartiet Vestfold og Telemark slått sammen

Helsepartiet Vestfold og Telemark slått sammen

Helsepartiet fusjonerer fylkespartiene i Vestfold og Telemark I tråd med den nye fylkessammenslåingen av Vestfold og Telemark, omorganiserer også Helsepartiet (HP) sine fylkeslag i Vestfold og Telemark.
Politikk
Publisert : 20.02.2018 21:45
Sist oppdatert : 21.02.2018 13:10

Som det andre partiet i Telemark etter FrP fusjonerer nå Helsepartiet sine fylkesavdelinger i Vestfold og Telemar, opplyses det i en pressemelding:

- I tråd med den nye fylkessammenslåingen av Vestfold og Telemark, omorganiserer også Helsepartiet (HP) sine fylkeslag i Vestfold og Telemark. Det nye regionale fylkeslaget for Helsepartiet får navnet Helsepartiet Vestfold og Telemark.
Styret for Helsepartiet Vestfold og Telemark ledes av Kåre Birger Grebstad (Horten), nestleder Kyrre Dahl (Porsgrunn), styremedlemmene Ragnhild Løvvold (Tønsberg), Lene Haug og Jens Johan Brusgaard Orning. 
Helsepartiet ble stiftet i 2017 og oppnådde drøyt 10 000 stemmer i Stortingsvalget 2017. Helsepartiet Vestfold og Telemarks neste kortsiktige ambisjon er å stille lister i Kommune- og fylkestingsvalgene i 2019. Den langsiktige ambisjonen for Helsepartiet Vestfold og Telemark er stille lister til Stortingsvalget i 2021.
Helsepartiet vil kutte i byråkratiets sløseri av skattebetalernes ressurser og heller rette ressursbruken inn mot Pasienter, pårørende og helseansatte skal være på toppen av pyramiden. Helsepartiet vil styrke pasientene og de ansattes rettigheter og ytringsfrihet, sørge for varslervern og rettssikkerhet og fjerne lojalitetsplikten i offentlig sektor. 
Bildet viser det nye styret i Helsepartiet Vestfold og Telemark, fra venstre: Ragnhild Løvvold, Lene Haug, Kåre Grebstad og Kyrre Dahl. Jens Orning var ikke tilstede. 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS