Navnet på den forulykkede ved Gaustablikk Skisenter frigitt

Navnet på den forulykkede ved Gaustablikk Skisenter frigitt

Det var den 22 år gamle Jacob Kenneth Aron Blad som omkom i snøscooterulykken på Gaustablikk mandag kveld. Politiet har idag gått ut med navnet i samråd med familien.
Ulykker/Redning
Publisert : 01.03.2018 12:20
Sist oppdatert : 01.03.2018 17:58

Den 22 år gamle Jacob Kenneth Aron Blad var svensk statsborger og jobbet på skisenteret da ulykken fant sted mandag kveld denne uken.
Etterforskningen og obduksjonen etter ulykken viser at 22-åringen traff en wire som sikret en preppemaskin, mens han kjørte snøscooter i alpinbakken Svarten.

Det var ved 20.30-tiden mandag kveld den fatale ulykken skjedde. Ulykken hadde skjedd under vanlig kveldsarbeid i alpinbakken, og det var flere personer på jobb, og i umiddelbar nærhet da ulykken fant sted. Skiforholdene og snømengdene i området er bedre enn på mange år.
Det var også mannens kolleger som var de første på ulykkesstedet og satte i gang med førstehjelp, selv om mannen ble erklært død på stedet kort tid etter.
Arbeidstilsynet har også blitt programmessig koblet inn i etterkant av ulykken.

De ansatte har vært sterkt preget og i sorg etter ulykken, men de flerste har valgt å fortsette med å jobbe. Det er imidlertid koblet inn ekstrahjelp for å takle situasjonen.
Den 22 år gamle Jacob Kenneth Aron Blad var svært godt likt, og hadde fått ry på seg for å være svært dyktig i sitt arbeid.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS