Solkaféen åpner med ny driver

Solkaféen åpner med ny driver

Onsdag 4. april gjenåpnes Solkaféen på Rjukan torg, med ny driver og helt ny meny, med både gatekjøkkenmat, kafémeny og småretter du før ikke har fått på Rjukan.
Forbruker/Helse
Publisert : 04.04.2018 08:25
Sist oppdatert : 04.04.2018 11:57

Solkafeen gjenåpnes onsdag med Wayl Hamaad Dyba som driver. Han er kjent som den som også driver Rjukan Asia Mat.

- Jeg tenker at lokale serveringsteder er det ikke nok av. Dette er fint sted og fin beliggenhet, så dette blir bra, sier Dyba.

Her er alt utstyret klar og han har alt som trengs for å sette igang onsdag klokka 10.

- Og varene er på plass. Lokalene er gode og plasseringen er god. Veldig greit når man kan flytte rett inn og dra igang, mener Dyba, som lover variert meny, men ganske ulik den forrige Solkaféen.

Her blir det blant annet hamburger, shish kebab, falafel, hummus, kylling med spesalkrydder, turkish coffee,  spesialkaffe, softis, slush og diverse drikke, forteller Dyba, som likevel tror av vanlig kebab blir mest populært.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS