Satser på stort flisutvalg

Satser på stort flisutvalg

Johannes Rasmussen tar over Torben Rasmussen AS og satser tungt på fliser i salg, og mindre flislegging. Vasketjenestene fortsette rsom før.
Lokal
Publisert : 09.04.2018 15:00
Sist oppdatert : 09.04.2018 20:04

Johannes Rasmussen er ikke ferdig med å bygge om butikken, men er i full gang med å ta over som daglig leder.
- Vi har satt opp butikken igjen, med fliser, terasso, naturstein og verktøy, flis-lim og sparkel som trengs for flislegging.

- Firmaet har 35 års historie, og det er dumt å skrifte det når det er kjent, så jeg beholder navnet, sier Johannes Rasmussen. Nå satser han tungt på flis og naturstein i Sam Eydesgate 51.
- Det er svært lite utvalg her oppe, og det er en stor fordel å ha et showroom på Rjukan, sier Rasmussen, som er klar på at folk gjerne legger fils og naturstein selv, og satser på å tilby det i godt utvalg og til konkurransedyktige priser.

- Hva tilbyr du?

- Alle mulige typer flis, i alle varianter, formater, fager og størrelser, også de store på 1,20 og 60 x 60, det er en trend, selv om det er utfortdringer med fall  - men det er flott, og i gang og stue gjør de seg veldig godt.
- Vi har også fått in terrasso-flis som er håndlaget. De har betongbakside, og så strøs det pigenter oppi og stå støpes de. Flisene er dermed unike og levende og flotte.
- Nedover i Europa er detter mye brukt og et levende gulv. Prisen ligger på 900-1200 per kvadratmeter, men flisene varer jo evig, mener Rasmussen.

Han satser også mye på naturstein, som også nå er veldig populært.
- Både til innendørs- og utendørs bruk. det vil vi satse mye på. Vi har polert granitt til innendørsbruk, sdkifer i alle størrelser og formater og hageheller, opptil 80 x 80 i størrelse.
 Belegningsstein i granitt, og kan tilogmed tiolby brukt brostein fra tyskland som er slipt. vi får tak i det messe.
Hele trappetrinn til hagen, massive trinn i granitt, benker og bord i granitt, tråkkheller og alt som vil være en pryd i enhver hage.

Og han klarer fint å konkurrere med kjeder.
- Endel av leverandørene lever til kjedene, og jeg kan love gode priser, men det varierer. Jeg kan gi god pris, spesielt på naturstein. Det er bare å ta turen og sjekke ut!
- Det å ta med flis hjem for å se hvordan det bli er mulig, og det er ofte viktig for å få et riktig inntrykk.

Johannes Rasmussen benytter også sjansen til å fortelle om kald asfalt som han selger i sekker.
(Bildet til venstre.)
 
- Det er veldig kjekt. Det er til å reparere hull i asfalt, og mindre asfaltarbeider. Den er kald, men fungerer som vanlig asfalt, og skal fylles i hull og tråkkes og kjøres til.

Han stopper å legge flis sjøl.
- Vi anbefaler heller andre som kan gjøre jobben, og satser på utvalget. Vi kommer til å være mer aktive på salgsfronten, og levere anbud på prosjekter, sier Rasmussen, som forteller at hyttemarkedet i Tinn og vinje er grunnen til at det går å satse.
- Hyttemarkedet gjør dette levelig. Det er et stort marked.

- Jeg tror mange blir overrasket over at endel er veldig rimelig, stein er holdbart. Stein fra Norge, India, Brasil og Kina fikser vi, og et skiferbord på tre meter fikser vi også, garantert uslitelig!

Torben Rasmussen AS fortsetter med vaske- og renholdstjenester.
- Det har vi mye faste jobber, og endel hjemmevask hver 14. dag eller en gang i måneden. Det markedet øker.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS