Nå kan du sjekke skattemeldinga

Nå kan du sjekke skattemeldinga

Fra idag, 4. april, har Skatteetaten varslet om skattemeldingen for 2017 er tilgjengelig. Den var klar allerede tirsdag kveld klokken 22.40. Du skal fortsatt levere den, etter å ha sjekket om den stemmer og gjort endringer. Gjør du ingen enmdringer, trengs det likevel ikke.
Forbruker/Helse
Publisert : 04.04.2018 08:07
Sist oppdatert : 04.04.2018 08:14

For å finne ut om du har fått penger igjen på skatten kan du nå logge deg inn via Altinn for å sjekke tallene.

I tillegg er det viktig at du forsikrer deg om at alle fradragene du har rett på er tatt med.

Det som tidligere het selvangivelsen heter nå skattemeldingen.
For å se skattemeldingen digitalt, må du logge deg inn på Altinn.no - Dette kan du gjøre ved å bruke MinID, BankID, Buypass og Commfides.

Er du blant dem som får skattemeldingen din i papirformat, starter utsendelsen av disse samme dag som digitalversjonen blir tilgjengelig. Papirversjonen vil følge vanlig postgang.

Det er imidlertid viktig at du sjekker at alle tallene og opplysningene stemmer. Du har nemlig ansvar for å sørge for at Skatteetaten har riktige opplysninger om deg.

Rett opp i feilopplysninger, før du leverer den. Men, dersom du ikke har gjort noen endringer i skattemeldingen, trenger du ikke å levere. For deg som har rettet opp i feilopplysninger, er leveringsfristen 30. april for privatpersoner.

Har du enkeltpersonforetak, må du levere skattemeldingen uavhengig av endringer. Fristen for næringsdrivende er 31. mai.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS