Ingvild Lien kommer til Rjukan med oppskriften: Hvordan Bli SuperHappy på 50 Minutter

Ingvild Lien kommer til Rjukan med oppskriften: Hvordan Bli SuperHappy på 50 Minutter

Ingvild Lien, opprinnelig fra Atrå, er klar med monolog-forestillingen sin Hvordan Bli SuperHappy på 50 Minutter. Forestillingen, som er en humoristisk forestilling om selvomord og selvhjelp, kommer til Rjukan 19. april.
Kultur
Publisert : 13.04.2018 08:17
Sist oppdatert : 13.04.2018 10:47

Ingvild Lien, opprinnelig fra Atrå, er klar med monolog-forestillingen sin ”Hvordan Bli SuperHappy på 50 Minutter”. Ingvild er for mange kjhent som en skuespiller og scenekamp-instruktør bosatt i Oslo.
I Tinn er hun sikkert ekstra kjent for mange år i rollen som Mari, de første 5 årene av Marispelet. Nå kommer hun til Rjukan med sin humorforestilling om selvhjelp og selvmord.
 
Da Lien skulle spille i Peter Pan på Haugesund Teater, tok hennes eksmann, faren til to av hennes barn på 12 år, livet av seg. Hun ble da nødt til å reise tilbake til Oslo, prøvde å være supermamma og supermenneske og gikk på en skikkelig smell personlig. Denne prosessen og perioden har nå blitt til en selvutleverende forestilling om selvhjelpslitteratur og ideen om lykke og vellykkethet.
 
Forestillingen hadde premiere på Haugesund Teater i februar og har blitt spilt med stor suksess på Nordland Teater og ved ulike scener i Oslo. Nå er turen klar for Telemark. Du har også kunnet se henne fortelle om forestillingen i God Morgen Norge.
Torsdag 19. april kommer hun med forestillingen til Rjukan og Verdensteateret Rjukan Kino.​


Arrangementsfakta:
Hvordan Bli SuperHappy på 50 Minutter
Humor-monolog av og med Ingvild Lien
Torsdag 19.april kl 20.00 på Rjukan Kino
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS