Rjukan Vel innkaller til vårens første by-dugnad torsdag

Rjukan Vel innkaller til vårens første by-dugnad torsdag

Torsdag 26.april drar Rjukan Vel igang med årets første dugnad i byen, i forkant av kronprinsparets beslk. Det blir dugnad fra kl 12 og utover, og igjen klokka 17 og utover. Du kan hive deg med, hvis du kan!
Lokal
Publisert : 26.04.2018 08:41
Sist oppdatert : 26.04.2018 09:21

Frivilligsentralens Åshild Langeland administrerer Rjukan Vels lukkede facebbokgruppe som nå har 240 medlemmer.
Nå kommer den store testen for om dette er måten å organisere byvedlikehold i samarbeid med kommunens tekniske avdekling og frivilligsentralen.

Faksimilen fra facebookgruppa viser at folk er iferd med å melde seg på, få oppgaver og bli enige om hvor det skal gjøres innsats.
Facebookgruppa Rjukan Vel - Vi  jobber for verdensarven
Det som er klart, er at det ermer som må gjøres.

Åshild Langeland har satt tidspunktene og startskuddet går idag, torsdag:
- Torsdag kl. 12-14 møtes vi ved nedgangen til Månastien i Rallarparken. Jeg tar med søplesekker, fint om dere tar med utstyr til eget bruk, raker, hagesag/saks m.m., skriver Åshild Langeland i gruppa.
- Kronprinsparet skal besøke Saaheim og kommunen ønsker at Månastien skal se fin ut.
Kl. 14-15 blir det servert vafler og kaffe/saft på frivilligsentralen for de som vil, skriver Langeland.

- En ettermiddagsøkt denne torsdagen har ikke jeg mulighet til å organisere. Jeg foreslår at, hvis noen vil, kan vaskekjerringparken og/eller Rallarparken rakes (det kan kanskje være litt vått...). Kanskje møtes kl. 17.00...?
Søplesekker kan hentes på trappa på frivilligsentralen og sekker med avfall kan settes ved søplebøttene ved frivilligsentralen, der vil det bli hentet av teknisk.
Fint om dere "melder" dere på under :-) Ses på torsdag! Skriver en optimistisk Langeland på gruppa, og ber om at de 240 i gruppa gir respons på om de kommer.

Gruppa er åpen for alle som vil, og endel har meldt seg, selv om det er få av alle som er med i gruppa.
- Skjerp dere alle dere som har valgt å være medlemmer av den lukkede gruppen Rjukan Vel. Det forplikter. Skjønner at mange av forskjellige grunner ikke kan på torsdag, men da kan dere ta et tak en dag det passer og melde inn til Åshild eller gruppen., skriver Trond Dahlen, som er en av initiativtakerne til at noe må skje med byvedlikeholdet.

Linker:
Facebookgruppa Rjukan Vel - Vi  jobber for verdensarven
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS