Kroppsfokus og barns følelser på kino

Kroppsfokus og barns følelser på kino

Søndag begynner Amy Shumers nye komedie I feel Pretty på kino. Mandag kan du se et islandsk-norsk drama om barnehjemsbarn. Her ser du trailerne.
Kultur
Publisert : 06.05.2018 13:00
Sist oppdatert : 06.05.2018 14:56

En kinohelg uten blockbustere denne helgen. Søndag er det i stedet kroppsfokus-komedie, og mandag håper kinosjefen på at folk som jobber med barn tar turen på den norsk-islandske Sommerbarn på kino.

- Jeg har god erfaring med at lærere og barnehageansatte og andre som jobber med barn er flinke til å møte når det er film for dem, og det er det altså nå, sier Robert Jenbergsen, som selv jobbet med barnehagebarn før han ble kinosjef.
Sommerbarn, som er en islandsk-norsk samproduksjon regissert av Gudrun Ragnarsdottir er et sterkt periodedrama basert på regissørens personlige opplevelse med barnevern på Island på 1960-tallet sett gjennom øynene på et fantasifullt og modig barn. 

Søndag begynner Amy Shumers nye komedie. Komikeren som enten er genial eller som får folk til å gå fullstendig av hektene i hat på sosiale medier. I komedien I feel pretty.
Etter en kraftig hodeskade under en spinning-økt økes Renees (Amy Schumer) selvtillit voldsomt. Hun som vanligvis sliter med usikkerhet og komplekser, møter plutselig verden med et spektakulært, om enn noe forkvaklet selvbilde. 

For barna er det denne helgen Den utrolige historein om den kjempestore pæra.

Trailer; I feel prettyTrailer; SommerbarnTrailer; Den utrolige historien om den kjempestore pæra
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS