Vil du hjelpe Christer Falck fredag formiddag?

Vil du hjelpe Christer Falck fredag formiddag?

- Hjelp! Vi er ikke mange nok! Ta kontakt med meg på messenger, og bli med og hjelp meg, er dere snille! TV-kjendis Christer Falck trenger hjelp rjukanfolk som vil bidra også fredag formiddag, før han tar bussen klokka 14.
Kultur
Publisert : 23.05.2018 18:07
Sist oppdatert : 24.05.2018 23:11

- Hjelp! Vi er ikke mange nok! Ta kontakt med meg på messenger, og bli med og hjelp meg, er dere snille! TV-kjendis Christer Falck trenger hjelp fra velvillige tinndøler som kan hjelpe med å pakke luksusboksen med Motorpsycho han har laget. Da han kom til Rjukan idag innså han at han sliter. 26 paller skal med LP- CD, og Bøker skal pakkes i esker før helga.

TV-personlighet, kjendis kjent fra bl.a. Robinson Island har ofte store idéer, og idag ankom Christer Falck ankom CD-fabrikken Polyvox på Rjukan, Nordens eneste, for å organiserer pakkinga av den nye crowdfundede luksuspakka "A box ful of Demons", en lekker samleboks som inneholder tre eksklusive LP'er, CD'er og bøker, sant kort og bokser, samt noen signerte eksemplarer. 
Samlinga er allerede utsolgt, men Christer har noen få tilovers som han er villige til å gi bort til noen snille tinndøler som kan være med å hjelpe med å pakke onsdag kveld og hele torsdagen. 

- Det er litt krise. Det er mer enn jeg har regnet med som skal pakkes, og jeg trenger minst fem som skal bli med ikveld og imorra. 
Så belønner jeg dem med en samleboks som det allerede er skikkelig rift om, sier Christer Falck.
Han ber de som er villige til å hejlpe om å ta kontakt med ham på Messenger eller via facebook.
- De første som melder seg og kan blir idag og imorra er sikra en slik unik samling, sier Falck. Og så får de jo gleden av å treffe Christer og slå av en prat på samlebåndet med ham også.

Og det er blitt en flott samleboks. Og Christer har ikke sett hvordan det ser ut før han kommer til fabrikken.
- Den er jo rålekker. Målet var å lage verdens flotteste samleboks, og dette er en boks som kommer til å vinne priser, sier Falck, og beundrer verket idet han får se det første gang.
- Dett er virkelig fantastisk, men nå må jeg se å få pakka, sier Falck, som selv står på med pakkejobben.

De fleste husker at Christer Falck fikk god hjelp da han hadde rota seg opp i tilsvarende trøbbel med den store samleboksen til Raga Rockers som ble finansiert på samme måte, og som også ble pakket på Nordens eneste CD- og DVD-fabrikk, her på Rjukan.

- Da var det et større opplag, men her er det nok litt mer å pakke, og mer som skal sendes hit og dit, og jeg må være ferdig fredag så jeg får henta de to ungene mine også, ler Falck, som virkelig håper at noen blir med og hjelper til onsdag kveld og torsdag.

Den nye Motorpsycho samleskiva er i et opplag på 1000 LP-bokser og 1000 CD-bokser.
Lars Ramsli har tegnet tre bøker som følger med.
Du får tak i christer Falck på tlf. 41459748 eller på facebook: https://www.facebook.com/christer.falck.7
- Et skikkelig smaleprodukt
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS