Magasinet Rundt Rjukan ute med første utgave

Magasinet Rundt Rjukan ute med første utgave

Rjukan 360 AS er ute med den førtste utgaven av magasinmet Rundt Rjukan. Det kvalitetsrettede magasinet skal få to årlige utgaver.
Næringsliv
Publisert : 31.05.2018 15:44
Sist oppdatert : 31.05.2018 15:55

Det er vår/sommer som er Nr. 1 av Rundt Rjukan som er "Et magasin med gode historier fra Rjukan og området rundt2 som det heter i undertittelen.
Gratismagasinet, som holder høy kvalitet både i papir, bilder og innhold er ment å dekke en nisje som ikke finnes fra før, og det er ment å skulle ligge rundt om i Tinn kommune. 

Første utgave har et utgivelsesbudsjett på 300.000, og er hovedsaklig finansiert gjennom annonseinntekter.​​​

Her kan du også lese flere siders reportasjer om Assistco, Rjukan Rockfestival, Stordalen gardsbruk, bading ved bredden av Tessungåi og Gaustabanen blant annet.

- Vi har lagt oss på en litt ungdommelig profil, med et spesielt fokus på gründere. Vi håper å bidra at folk får øynene opp for stedet, og kan tenke seg å flytte hit og etablere noe her. Og også bidra til at lokale ungdommer blir stolte av plassen sin, og ser at det går an å få til noe i Tinn, sier Karin Rø til Radio rjukan.

Hun og mannen Håvard Lurås i firmaet Rjukan 360 står som ansvarlig utgiver av Rundt Rjukan med hjelp av idéinnehaver Ina Gunleiksrud Finnekås, samt Bjørn Harry Schønhaug som journalist og fotograf, og Trond Stegarud som fotograf. I tillegg bidrar Randi Mossing på tekstsiden.

Opplsaget er 10.000 eksemplarer som spres gratis rundt om i kommunen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS