Møter orkan på åpent hav på Rjukan Kino

Møter orkan på åpent hav på Rjukan Kino

Helgas premierefilmer på Rjukan kino er overlevelsesdramaet Adrift og familieanimasjonsfilmen Jungelgjengen. Her er trailere.
Kultur
Publisert : 03.06.2018 15:57
Sist oppdatert : 03.06.2018 16:05

 

Filmen Adrift begynner søndag, etter at det fredag er en ny sjanse til å se Solo - A Star Wars Story igjen i 2D. Både fredag og søndag kan hele familien se den franske dataanimerte Jungelgjengen. Et actioneventyr med mye humor, som riktignok ikke har fått anmelderne til å hoppe i taket.

Adrift i regi av Baltasar Kormákur har verdenspremiere denne helgen, og er basert på en sann hendelse om overlevelse, kjærlighet og et eventyr som vender brått når orkanen Raymond dukker opp. En film båtfolket vil kjenne seg igjen i når det gjelder værusikkerhet, men som neppe har opplevd orkan til sjøs.

Vi møter Tami (spilt av Shailene Woodley) og Richard (Sam Claflin) som to reiseglade, som ved et tilfeldig møte faller for hverandre. De setter seil i seilbåt og drar ut på havet, uten å ane at den katastrofale orkanen Raymond er på vei. Filmen har 9 års aldersgrense, og er spenning som selv de yngre tåler å se, ifølge anmelderne.

Det er Islands største og mest produktive stjerneregissør, Baltasar Kormákur, som står bak. Han har allerede bak seg flere suksessfulle Hollywood-produksjoner som Everest, Pain & Gain og Contraband, samtidig som han lager film på Island, som Dypet og Jar City.

Adrift


Jungelgjengen


Solo - A Star Wars Story
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS