Rjukan Rockfestival åpner til drømmevær

Rjukan Rockfestival åpner til drømmevær

Fredag og lørdag er det klart for den 19. utgaven av Rjukan Rockfestival, og med Lissie, Morten Abel, Trang Fødsel, Pasha, Hardhaus og Doogie White i spissen for Come taste the Band blir det nlitt av hvert å få meg seg i Tveitoparken.
RjukanRock
Publisert : 06.06.2018 09:43
Sist oppdatert : 08.06.2018 10:03

Rjukan Rockfestival pleier å starte sommeren på Rjukan, og da er det gledelig at godværet vi har hatt i mai  fortsetter også til over RjukanRock skal glede folket i Tveitoparken.

I år er det sågar to amerikanske kvinnelige artister i spissen for mye god rock, noe som lar seg høre i et år der kvinner virkelig har forlsangt å bli tatt på alvor innefor en rekke kulturelle sektorer.

Lissie trenger vel knapt noen ytterligere presentasjon, som en av de hotteste festivalartistene i norge de seinere åra. Etter megahiten When I'm Alone var hun sallemannseie, og med den nye skiva Castles ute nå like før RjukanRock, så har hun mye nytt å by på fra scenen i Tveitoparken.

Stacie Collins er en rockedame som også har trykket Norge til sitt bryst. Her vil du få et hei dundrende rockshow med country-elementer gnistrende fremført av wen dame som har med seg ingen ringere enn Georgia Satellites-sjefen Dan Baird på gitar.

Trang Fødsel møter i full mundur, og skal lage partystemning, og Morten Abel er endelig klar for RjukanRock. Alle som betyr noe i norsk rock har stått der, så det var jo på tide.

Come Taste The Band har vært på festivalen før, men nå har de med seg Doogie White og skal lage et heidundranes show.
Skotten med bakgrunn i Ritchie Blackmore's Rainbow og Yngwie Malmsteen's Rising Force, og Michael Schenker's Temple of Rock er en nestor som vil glede mange.

Det er store forventninger til det nye store rap-fenomentet Pasha, som tok Slottsfjellfestivalen med storm i fjor, mens for noen blir det store det nye Telemarksbandet Hardhaus, en supergruppe med solid countryrock-islett, det aller største.

Painkill skal toppes showert med sine Judas Priest-riff. Et coverband som det går gjetord om, og som følger den suksessfulle trenden med topp coverband som avslutning på kvelden.

Festivalen ser ut til å oppleve tiodenes drømmevær. Det er meldt strålende fredag, og lettskyet lørdag.

Det er den store festivalghelga i Telemark. RjukanRock og Slåttefestivalen i Hjartdal er begge 19 år i år, mens nykommerne Skien live og porsgrunnsfestivalen har også satset på samme helg, uten at det er meldt om at det skaper trøbbel for noen.

Linker:
RjukanRock på facebook
RjukanRocks nettside
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS