Lissie mistet flyet fra USA - Nazareth inn på kort varsel

Lissie mistet flyet fra USA - Nazareth inn på kort varsel

Nå blir det Love Hurts i Tveitoparken kveld. Rjukan Rockfestival har måttet snu seg om på kort tid, og takket være gode kontakter etter 19 år i bransjen fører flykanselleringen fra USA til at Nazareth snur på vei ut av Norge til Tsjekkia for å kjøre et kjempeshow i Tveitoparken ikveld.
RjukanRock
Publisert : 09.06.2018 13:34
Sist oppdatert : 09.06.2018 14:08

Da meldingen kom lørdag morgen om at Lissie har gitt opp å få til en ny flyløsning etter at flyet som skulle frakte henne fra enorme Kendaroo Music & Arts Festival.
På den store festivalen i Manchester, Tennessee, som går nå fra 7.-10. juni har hun stått på scenen med blant andre Eminem, The Killers, Sheryl Crow og Paramore. Men nå må hun svikte Mini-Øya og RjukanRock, og beklager dette.

Flyet er blitt kansellert, og hun heller ikke har klart å få tak i noe privatfly, og da måtte festivalledelsene både i MiniØya og RjukanRock kaste seg rundt.
MiniØya har nettopp fått hyret inn Sondre Justad, mens Rjukan Rockfestival har fått ja fra Nazareth, på vei ut av Norge etter konsert i går.
De er på vei til Tsjekkia, og skal videre til Tyskland, Frankrike, Østerrike, Sveits og Ungarn, men utrolig nok har de noen dagers pause i programmet.

Se faksimile fra facebook postet for en halvtime siden.

Umiddelbart er det kommer positive reaksjoner.

Nazareth spilte i Tveitoparken under det som er publikumsrekorden i festivalens historie. De spilte da sammenm ed DeLIllos og DumDum Boys.

Skotske Nazareth vil også dermed også overraskende møte fellow countryman Doogie White ikveld, der han står på scenen med Come Taste The Band.
Vi er dermed ikke langt unna en skotsk aften.

Her fremfører Doogie Love Hurts i en tribute til Nazareth:


Gjør klar for Love hurts, Broken down angel, Razamanaz og Hair of the dog å høre i Tveitoparken ikveld.

Linker:
Festivalens nettside
Festivalens facebookside
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS