Simons hemmelighet på avveie

Simons hemmelighet på avveie

En sterk ungdomshistorie i "Love, Simon" om Simon som utpresses for en hemmelighet han skjuler for alle. Og White Fang, eller Ulvehunden - en ny animert film for hele familien, og den kjente Jack London-historien Ulvehunden. Det er helgas premierer på kino.
Kultur
Publisert : 13.06.2018 08:00
Sist oppdatert : 14.06.2018 11:11

"Love, Simon" er basert på boka med samme navn, skrevet av Becky Albertalli. Boka, so mhar vært en suksessfull ungdomsroman, er oversatt til norsk av Stian Omland fra Skien, også kjent konsertpromotor som har brakt band som The Rainmakers til Rjukan.
I hans oversettelse har boka fått navnet "Simon og homo sapiensagendaen". 

Simon har en hemmelighet han ikke har yurt å fortell noen. Han forelsker seg i gutter istedetfor jenter. En dag gjør han det store. Han glemmer å logge seg av gmail-kontoen på skolens bibliotek, og han har ikke mer flaks enn  at mailen blir lest av skolens plageånder, som truer med å avslører ham. Det setter Simons liv i fullt koas, og han utsettes for utpressing. Simon er kommet skikkelig i knipe, og filmen fortsetter som en thriller når man kommer tett innpå sympatiske Simon.
Filmen har som boka fått kjempekritikker. Stjerneskuddet Nick Robinson får skryt for sin rolletolkning av Simon, og filmen har i skrivende stund nesten 100% på Rottentomatoes, og 8,0 i karakter på imdb. det borger for kvalitet.

Trailer:

Det er også en familiefilm utenom det vanlige som har premiere fredag.
White Fang, eller Ulvehunden er en ny dataanimert film for hele familien, og den kjente Jack London-historien Ulvehunden. Satt til 1890 under gullrushet i Klondike møter vi Hvittann, en ulvehund som opplever både det beste og verste av menneskeheten. Etter å ha blitt skadet og forlatt etter en hundekamp får vi se livet hans utspille seg fra liten valp i det fri sammen med hans mor, og reisen som etterhvert vil føre ham til de ulovlige hundekamp-arenaene i Fort Yukon. Menn vennskap er redningen.

Trailer:
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS