Rock'n'roll med Linda Gail Lewis - Til Rjukan 22. juni

Rock'n'roll med Linda Gail Lewis - Til Rjukan 22. juni

Den rocka lillesøstra til Jerry Lee Lewis er klar for Park Hotell Rjukan fredag 22. juni. Det loves en hei dundrende rock'n'roll-dfest for de som liker den gode gamle rocken.
Kultur
Publisert : 14.06.2018 14:16
Sist oppdatert : 15.06.2018 10:04

Linda Gail Lewis er et velkjent navn ikke bare på grunn av sin berømte bror, som hun også spilte inn låter sammen med. Hun har bl.a. spilt inn plater med Stephen Ackles og Van Morrison og har vært i Norge ved flere anledninger, men det er nå noen år tilbake.

Nå kommer hun med Billy Bremner Band. Billy Brember er kjent fra Rockpile. Den legendariske skotske gitarist/sanger Billy Bremner er en meget kjent studio- og konsertmusiker. På bass Micke Finell og Rolf Jansson trommer.

Linda Gail Lewis ble født i 1947 og vokste opp som øyenvitne til sin eldre bror Jerry Lee Lewis berømte og beryktede Rock´n´Roll-karriere på 50 og 60-tallet. Som 12-åring sto hun i hjørnet på Sun Records i Memphis og fulgte godt med på hans innspillinger og som 14-åring ble hun med på tur. Helt fram til i dag har hun fulgt han med på turneér og delt scene med han mang en gang på både hans show og omvendt. Ikke spesielt rart at Boogie-Woogie, Rock´n´Roll og Country også er blitt en del av hennes blod eller at piano og er blitt familiens instrument.

Hennes egen karriere startet tidlig på 60-tallet hvor hun bl.a. var med på nå legendariske musikk TV-Show som “Shindig”.  Utover 90-tallet hadde hun og et samarbeid med Van Morisson som hun møtte på en Jerry Lee-festival i Wales, 1993, men det tok noen år før de igjen fant hverandre musikalsk og spillte inn i duett-skiva “You Win Again” sammen, samt gjorde flere spillejobber, bl.a. på Konserthuset i Oslo.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS