Direktesender hele God Morgen Norge fra Verdensarven

Direktesender hele God Morgen Norge fra Verdensarven

TV2 sender mandag 18. juni hele sin God Morgen Norge-sending fra Verdensarven.
Lokal
Publisert : 16.06.2018 12:16
Sist oppdatert : 16.06.2018 12:22

TV2 og God Morgen Norge besøker Telamark i uke 25 og 26 og mandag 18.juni blir det direktesending med fokus på Verdensarven på Rjukan og Notodden.

- Det blir bl.a. direkte sending fra tungtvannskjelleren kl. 0740 med fokus på Operasjon Gunnerside i 1943, produksjonen og betydningen av tungtvannet samt prosessen rundt utgravningen og veien videre.Vi satser på fint vær i hele Telemark, da vi er så heldige og ha med oss værpresentatør Ane Nyrerød, opplyser TV2 i en pressemelding.

Direktesending fra Mæl stasjon blir det klokka 0910.
- Her vil stasjonsområde syde av liv, vi får besøk av barneskolen på Rjukan, underholdning med Agitato og tyttebærkjerringene, Jostein og Daniel topper stemningen med ekte jernbaneblues fra bluesbyen Notodden. Wicky som er verdensarvkoordinator på Notodden drar oss gjennom verdensarvens fire pilarer. Verdensarvkoordinatoren Dorthe fra Vinje kommune beretter om oppdemmingen av vannmagasinet Møsvatn, Hilde på NIA vil fortelle om transportåra Rjukan-Notodden til verdensmarkedet med tog og ferje. Sendingen avsluttes med dans og spel fra Gransherad Spel og Dansarlag, opplyser TV2.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS