fbpx

Starter loppe-innsamlinga onsdag

Radio Rjukan14. august 20183min
loppemarked-2_2df4

""– Vi starter innsamling onsdag, og holder åpent hver dag fra 14 til 18 fram til loppemarkedet 25. august, med unntak av søndag, sier eier av Ballonmghallen John Ausland.

Det var ingen ønskesituasjon å utsette loppemarkedet, men medlemmene i Lionsklubben på Rjukan har avgjort at det blir loppemarked, men 14 dager seinere enn vanlig. Det er på femte året RLC arrangerer stort loppemarked, men denne gangen kunne det rett og slett blitt avlyst.
– Vi vurderte det, for arbeidene i Ballonghallen har vært mer utfordrende enn forutsett, men en runde til medlemmene forsikrer om at de stiller opp, og når John er klar, så blir det noe, selv om det kanskje ikke blir like stort i år som tidligere. Det avgjøres av givergleden fra 15. august, sier styremedlem Thor-Einar Holmgard.

Nå blir det loppemarked 14 dager seinere enn vanlig, helga 25.-26. august, med innsamling fra 15. august, og da hver dag fram mot loppemarkedet som ifjor ga over 150.000 kroner til gode lokale formål i Tinn.
– Arbeidene med å legge nytt gulv i ballonghallen har vist seg å være mye mer tidkrevende, utfordrende og dyrere enn jeg regnet med. Vi traff på gammelt tregulv i øvre del, og det trengtes både mer masse, og merarbeid. Jeg blir heller ikke ferdig med gulvet i nedre del i år. Men det blir godt nok til at vi klarer å arrangere loppemarkedet, sier John Ausland. Han eier Ballonghallen, og hadde idéen til dette innbringende arrangementet der alle inntekter går tilbake igjen til gode formål lokalt.

– Nå er vi spente på om folk har noe å gi. Vi veit at noen har ventet og verket helt siden midten av mai, men fra onsdag 15. august er vi endelig i stand til å ta imot. Vi er spente på om det blir like bra som tidligere år, når vi har tatt imot ukentlig fra mai. Blir det like ara, så er det bonus, mener Ausland.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia