Imponert over hvor langt verdensarven er kommet

Imponert over hvor langt verdensarven er kommet

- Dette er helt imponerende. Rjukan-Notodden er kommet mye lenger enn alle andre verdensarvsteder i Norge! Dette er helt i tråd med den måten UNESCO arbeider på, sier leder av den norske Unesco-kommisjonen Tora Aasland.
Lokalhistorie
Publisert : 22.08.2018 23:42
Sist oppdatert : 22.08.2018 23:47

- Dette er helt imponerende. Rjukan-Notodden er kommet mye lenger enn alle andre verdensarvsteder i Norge! Dette er helt i tråd med den måten UNESCO arbeider på. Det er bare å gratulere! Det sier leder av den norske Unesco-kommisjonen Tora Aasland i forbindelse med dagens avslutning av undervisningsprosjektet som skal få verdensarven inn i barnehager, grunnskole og videregående.

Resultatet av prosjektet ble i dag presentert for et 30-talls pedagoger fra barnehager og alle skoleslag i de tre verdensarvkommunene. Nå er det verdensarvsentret på NIA som skal føre prosjektet inn i etableringsfasen.

Anne Haugen Wagn har ledet arbeidet. "Hun har jobba med det i to år – og arbeidet hennes står til en god gammeldags S – Særdeles godt!" uttalte verdensarvkoordinator Alexander Ytteborg til Telen som faksimilen er hentet fra.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS