Fornøyd med nye fortau og asfalering

Fornøyd med nye fortau og asfalering

Det blir knallbra, mener Jørgen Sando. Fortauene på strekningen forbi butikken blir en halvmeter bredere enn de har vært, og det blir med kantparkering utenfor City Center, det som på folkemunne heter samvirkelagsbygget, der Kiwi, Ørting, Veidemannens og Sando holder hus.
Lokal
Publisert : 21.08.2018 10:09
Sist oppdatert : 23.08.2018 10:19

- Det blir knallbra! Alt er planlagt til minste detalj, og de har vært i kontakt med oss i prosessen. Hele fortauet skal nyasfalteres etter at det er blitt granittstein langs alle fortauene igjennom sentrum, sier Sando.

- Jeg har hørt litt om prosessen, og opprinnelig var det snakk om granitt i busslommer og avkjøringer og formstøpt betong ellers, men de som jobber med det argumenterte godt for at det skulle bli fin granitt hele veien, for et fint uttrykk. Det blir en skikkelig oppgradering av hele gata, og det fortjener verdensarvbyen, mener Sando, som selv er stor verdensarv-entusiast.
Også hos Libris Rjukan er man fornøyd. Eieren av bygget Stein Øyvind Hvammen og Hanne Merethe Persson i butikken har ingen problemer med at det midlertidig blir lltt kaos. Utenfor fortauet til Sando og Libris blir det Rjukan bredeste fortau.
Her lages det innsnevring av veien, slik at parkeringsplassene på langs fra Sando og nedover er klart markert fra gatebildet.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS