Klart for mye nytt på Bilens Dag

Klart for mye nytt på Bilens Dag

Bilens Dag på Rjukan for 20. gang innebærer det nyeste av bilmodeller fra 13 bilmerker og åtte av distriktets forhandlere. Her er noe av det du kan prøve underveis lørdag 25. august.
Forbruker/Helse
Publisert : 20.08.2018 08:26
Sist oppdatert : 26.08.2018 20:51

For 20. gang inviterer RA og Radio Rjukan med distriktets bilforhandlere og samarbeidspartnere til Bilens Dag på Rjukan på lørdag. - Stadig flere oppdager hvor smart det er å kunne teste bil før kjøp fra flere forhandlere på ett brett, sier Terje Waskaas.
Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens Dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 20. gang. Det er med andre ord ett av de eldste av de mange årlige sommerarrangementene i Tinn.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet

Vanligvis er arrangementet velsignet med godt vær, og slik ser det ut til at arrangøren RA og Radio Rjukan lykkes med i år også.Bortimot 50 modeller og 13 bilomerker- nesten alle distriktets bilforhandlere - som kommer, og alle har med seg 4-5 ulike modeller av det aller nyeste.

- Det er en unik mulighet til å sammenligne og knytte kontakter, og en mye mer uformell greie enn å skulle vandre mellom bilforhandlerne i Notodden, Kongsberg, Seljord eller hvor det måtte være, sier Waskaas.


I år er det graving i hele sentrum, noe som utfordrer også Bilens Dag.

- Vi er ved det Glade hjørnet. Vi stenger området mellom Sam Eydesgate og elva for parkering fredag kveld. Flere nye biler kommer da, sier Waskaas.


Arrangementet foregår hele dagen. For det er endel logistikk å få med seg alle bilene fra forhandler til Rjukan.

Men forhandler setter pris på å sette hverandre i stevne på Rjukan.

- Selv om det er konkurrenter som møtes, har alle det trivelig sammen på Rjukan. Det er ingen tvil om at de ser på Tinn som et viktig marked. Da er det også viktig å være tilstede, og vise fram bilnyhetene sine, sier Waskaas.

- Bilens dag på Rjukan er en tradisjon som forhandlerne ser fram til. Det er tilbakemeldingen vi får, sier Waskaas, som tror årets Bilens Dag blir ekstra spennende. Det skjer mye på bilfronten og uviklingen går i lyntempo. Det som var dyrt ekstrautstyr for noen år siden er standard i dag.

- Som bilinteressert, gleder jeg meg som en unge. Og for bilinteresserte i hele Telemark, det er på Rjukan det skjer i helga, sier Terje Waskaas.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS