Det ble nytt loppe-run i Ballonghallen

Det ble nytt loppe-run i Ballonghallen

Et par hundre stod i kø, og etter åpningen strømmet det på. Årets loppemarked i regi av Lions, det femte i rekka, ble en suksess, tross bare 8 innsamlingsdager.
Forbruker/Helse
Publisert : 27.08.2018 09:00
Sist oppdatert : 28.08.2018 12:53

Samtidig med at Bilens Dag og veteranbiltreffet begynte i sentrum åpnet loppisen . Det var betydelig mindre enn i fjor, men det varte ikke lenge før folk strømmet til Ballonghallen, så det ble godt og trangt.

Det er klart med det femte loppemarkedet, at det er blitt en årlig begivenhet. 
- Flere valgte å komme tilbake etter at det hadde roet seg litt. Men lørdagen ga ca. 80.000 i inntekter, forteller Magne Langeland.
Søndagen var ikke oppregnet, men ting tyder tross alt ikke at fjorårets rekord ble slått. Lørdag var det så mye folk at det ble litt kaos, og man mistet nesten oversikten.

- Det er bare å konstatere at det ble suksess i år igjen, selv om vi bare har hatt 8 dager å samle inn på, sier Thor Einar Holmgard. Men jammen kom det rikelig med lopper i år også, så det blir ikke noe dårlig resultat. Så det blir godt med penger å bruke på gode formål i Tinn også i år, sier Holmgard, som konstaterer at det var voldsomt kiosksalg også.

- Neste år er vi nok tilbake på helga i midten av juni, sier Holmgard. Årets loppis er for seint i forhold til når hallen skal være klar igjen, men foreningen er glad for at den ikke avlyste.
- Dette er noe folk vil ha, så vi garanterer nytt loppemarked på sjette året neste år, sier Holmgard.
Skal vi tro hans utsagn vil neste års loppemarked finne sted helga 10.-11. eller 17.-18. august.

Årets inntekter skal som vanlig gå til gode formål i Tinn, spesielt rettet mot barn, unge og eldre.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS