Tveito Bensin fornyes

Tveito Bensin fornyes

Shell Tveito Bensin fornyes fullstendig utvendig, samtidig som man graver ned nye tanker og slamavskillere. Bensinstasjonen er stengt i fire uker tilsammen.
Næringsliv
Publisert : 29.08.2018 14:24
Sist oppdatert : 29.08.2018 14:29

Det er porsgrunnsfirmaet Drivstoffteknikk AS og østfoldfirmaet Greåker Graving og transport AS som er i full sving med å sanere rør og tanker på Shell på Tveito. Ny oljeutskiller og sandfanger skal også monteres, og de legger opp nytt rørsystem og leverer komplett nytt drivstoffanlegg med tanker, rør og pumper og betalingssystemer.

Etter at jobben gjort er bensinstasjonen rustet for å møte framtidens krav, som er nå er mye mer omfattende en sistgang anlegget på Tveito ble montert for 30 år siden. det nye er godkjent for de neste 10 årene.Utskiftingen koster flere millioner kroner.

Daglig leder i Stasjonsteam AS, som har en franchiseavtale med Shell, Anette Juliane Halvorsen, sier at hun ikke visste noen ting som helst om at bensinstasjonen skulle oppgraderes i år. Hun fikk beskjed rett etter sommerferien, og det betyr fire uker med sterkt redusert omsetning.

- Det kom som juleaften på kjerringa. Men jobben må uansett gjøres, men jeg visste ikke at denne jobben kom allerede nå, forteller Anette Halvorsen, til RA.
Anette Halvorsen forteller til RA at folk kan glede seg til den nye vaskehallen som kommer.
 








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS