Fem døde i ulykke i Svineroivegen - Stengt på ubestemt tid

Fem døde i ulykke i Svineroivegen - Stengt på ubestemt tid

Fem personer var i bilen da den kjørte inn i fjellveggen i siste sving ovenfra. Politiet bekrefter at det skal være snakk om en dødsulykke, der alle fem er omkommet. Bilen var ikke hjemmehørende i Tinn.
Ulykker/Redning
Publisert : 02.09.2018 15:44
Sist oppdatert : 02.09.2018 18:04

Politiet bekrefter at det skal være snakk om en dødsulykke der fem er omkommet. Én var alvorlig skadd etter den alvorlige utforkjøringen på Svineroivegen i 14-tida søndag, men klokka 17.26 melder politet at den femte også er omkommet.

Vegen er sperret i lengre tid framover pga. alvorligheten i ulykken. Ingen får passere ned til Rjukan fra Gustatoppen, og ikke opp fra Rjukan. 

Det ble raskt satt opp omkjøring og vakting på vegens endepunkter, i dert som er en stor hjemfartsdag - som søndager alltid er fra Gaustablikkområdet.

Alle nødetater kom raskt til stedet, og det samme gjorde ambulansehelikopter, som sperret vegen i krysset over til Svadde som nærmeste sted helikopter kunne lande.

Politiet jobber med å intervjue de som kom først til skadestedet, og også med å varsle pårørende til de involverte.
Bergingsbil ble sendt tilbake, da det er kjlart at det her må foretas teknisk ulykkesetterforkning.

Bilen har kommet ovenfra, og kjørt rett fram i det som er første sving nedenfra. Det er ikke bremsespor på stedet, men politiet er ikke istand til å gi noen årsak til ulykken som bare involverer den ene bilen, som er en klassiker.
Bilen er ikke hjemmehørende i Tinn, men er fra Telemark.

Det satt fem personer i bilen, og det kom tidlig melding om at en av personene satt fastklemt.
Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og kriminalteknikere er sendt til stedet. Det er også sendt en fra Politiets ulykkeskommisjon fra Hønefoss.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS