Gjør klar for ny Flåklypa-film

Gjør klar for ny Flåklypa-film

Mens to norske filmer fortsatt går så det suser på kino, Skjelvet og Blindsone, som forøvrig har ekstraforestilling mandag, kommer nok en norsk blockbuster, den nye Flåklypafilmen. Også the Nun har premiere fredag.
Lokal
Publisert : 20.09.2018 08:33
Sist oppdatert : 20.09.2018 08:44

Kjell Aukrust Flåklypa-univers er Norges største kino-franchise.
- Månelyst i Flåklypa er vel garantert en film som havner godt inne på Topp 10 i løpet av året, både i Norge og på Rjukan, tror kinosjef Robert Jenbergsen. 
- En film som passer for alle aldre, og som nok også har et stort publikum blant voksne på grunn av Norges mest sette, og beste animasjonsfilm noensinne. Mer enn 5 millioner har sett Flåklypa Grand Prix fra 1975 på kino i Norge. Nå er det den tredje og siste planlagte animasjonsfilmen fra Qvisten animasjon og propduksjonsselskapet Maipo, etter Jul i Flåklypa fra 2013 og Herfra til Flåklypa, som begge var store suksesser. Jul i Flåklypa ble sett av 854.000 på kino, mens oppfølgeren skuffet nok noe med 440.000, men hadde stor konkurranse av andre filmer ved juletider. Nå er det på nytt høst-premiere på den nye. 

Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang, og det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. her blir det både blindpassasjerer og skjulte agendaer. Regissør Rasmus A. Sivertsen er en av våre fremste animasjonsregissører, og han er også medeier i Qvisten Animation. Han står bak filmer som Pelle Politibil, Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin.

Trailer: Månelyst i flåklypa (Saken fortsetter under videoen.)The Nun, som er tredje film i Conjuring-franchisen har vært en kjempesukess. Men denne slår også de forrige i besøkstall. Den kommer seint til norge, to uker etter premieren i verden forøvrig. Filmen har passert 2 milliarder kroner i billettinntekter, og med et budsjett på 180 millioner skjønner alle at det kommer mer. Selv om filmen har fått relativ hard medfart av kritikerne, var det 17.000 som møtte på førpremiere i storbyene i Norge i forrige uke. Rikltignok var litt over halvparten av hvor mange som så den nye Flåklypa-filmen. 

Trailer: The NunSøndag er det ny mulighet til å se The Predator og mandag er det ekstraforestilling med Blindsone.

Trailer The PredatorTrailer Blindsone
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS