Billetter til to Litteraturfestival-arrangementer lagt ut

Billetter til to Litteraturfestival-arrangementer lagt ut

Kulturkontoret opplyser at de to arrangementene som har billettsalg, som er Bokbadet med Kjetil Bjørnstad på lørdag, og PopQuiz med Finn Bjelke fredag, nå er lagt ut til salg på biblioteket.
Kultur
Publisert : 02.10.2018 00:24

Kulturkontoret opplyser at de to arrangementene som har billettsalg, som er Bokbadet med Kjetil Bjørnstad på lørdag, og PopQiz med Finn Bjelke fredag, nå er lagt ut til salg på biblioteket. 

Lørdag 3. november avsluttes festivalen med at Øystein Haugan bokbader Kjetil Bjørnstad på Rjuknahuset, der han også skal spille på Rjukanhusets stolthet Bösendorfer-flygelet som vinsjes opp fra gulvet under scenen. Både her og på PopQuiz er det et begrenset antall billetter.

Det er stor interesse for å blir med på PopQuiz med den kjente tidligere NRK-mannen Finn Bjelke, som finner sted på Rallarhuset på fredagskvelden, der dette arangementet avslutter første kveld av Rjukan Litteraturfestival.
- Billetten koster 150 kroner oger lagt ut i dag. Vi minner om at det er begrenset antall billetter, og at det deles in i lag på fire personer, opplyser kultursjef Marit Kvitne.

Finn Bjelke er kjent fra spesielt NRK Radio, og også TV, men han har tatt med seg både pop Quiz og herreavdelingen som han har sammen med Yan Friis, fra NRK til Radio Vinyl, som er en del av Bauer-gruppens radioer.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS