Idretten inviterer til kurs

Idretten inviterer til kurs

KlubbAdmin er idrettsforbundets samlede løsning for rapportering og faktuering. Systemet snsakker også med de andre godkjente systemene klubbene skal bruke.
Lokal
Publisert : 02.10.2018 15:00

KlubbAdmin henger sammen med MinIdrett som er for utøverne og SportsAdmin som er for overordna idrettsledd.
Torsdagens kurs er i medlemsadministrasjon.

- Torsdag får vi en ekspert opp for å gi oss hjelp til å holde oversikt over klubbens medlemmer. Er du ny som medlemsansvarlig eller trenger du hjelp til å benytte KlubbAdmin fullt ut i din klubb er dette perfekt. Kursholder er KlubbAdmin-ekspert Kristian Raflund fra IF Urædd, som, selv er superbruker på dette. 
- Vi inviterer alle grippene i Rjukan IL, som hver bør sende mer enn én, mener Rist, men påpeker at alle de andre idrettslaga i Tinn som trenger det, også bare må komme til auditoriet på Rjukan videregående skole torsdag.

- Det er idrettskretsen som står for kurset, men alle har bruk for det, og dere kan komme selv om dere ikke er forhåndspåmeldt, sier Rist, som viser til idrettslagets nettside for mer info.
- Det er en fordel at man har ordet seg registrering av buypass og tar med seg en PC til kurset, sier Rist, som likevel tror det er noe å hente bare ved å følge med, dersom man ikke har fått ordet det.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS