Bejublet kor-film inntar Rjukan Kino

Bejublet kor-film inntar Rjukan Kino

Dokumentarfilmen For vi er gutta har premiere på Rjukan Kino ikevld tirsdag, og kritkerne jubler. Det er alerede booket inn mye billetter til kveldens forestilling.
Kultur
Publisert : 02.10.2018 17:58
Sist oppdatert : 02.10.2018 18:03

Hver tirsdag samles rundt 25 kamerater for å drikke øl, fortelle vitser og... synge flerstemt. "Mannskoret" ble startet av DumDum Boys-vokalist Prepple Houmb og flere andre for nesten femten år siden. Bak lukkede dører på Kampen Bistro i Oslo kan gutta være seg selv i sin egen humoristiske frisone og synge rock og punk, og en sjelden gang litt «ordentlig musikk».

Nå har Mannskoret fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. Men på bakrommet er det trøbbel: Én av gutta i koret har kort tid igjen å leve og rekker kanskje ikke den store konserten. Spøken om at korets hensikt er at medlemmene skal synge i hverandres begravelser, har plutselig blitt alvor. Nå får sanggleden, humoren og brorskapet i koret større betydning enn gutta noensinne kunne forestille seg. For vi er gutta er et intimt innblikk i en verden hvor tøffe menn finner ekte vennskap.

Trailer:

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS