Høstmessa på Gaustablikk Skisenter 6. oktober

Høstmessa på Gaustablikk Skisenter 6. oktober

Lørdag 6. oktober blir det ny Høstmesse med presentasjon av lokalt næringsliv. Tradisjonen der hyttefolk og lokalt næringsliv setter hverandre i stevne er populært fra begge sider. - Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Renée Fjellrud hos visitRjukan.
Næringsliv
Publisert : 03.10.2018 14:40
Sist oppdatert : 06.10.2018 13:31

Lørdag 6. oktober blir det ny Høstmesse på Gaustablikk Skisenter med presentasjon av lokalt næringsliv. Det er blitt en tradisjon i Tinn, der hyttefolk og lokalt næringsliv setter hverandre i fokus er populært fra begge sider. 

Messen vil være åpen fra kl. 11-15. Det vil bli stands utendørs og innendørs.

Vi kan glede oss til besøk av You & Me, Rjukan Klatrepark, Carlsen Fritzøe, Aktiv Tinn/Vinje, Sult Compagniet, Hårgalleriet, -Tinn Sparebank, Gaustatoppen booking, Møbelringen, Monter Rjukan, Vestfjordalens Konditori.

Utenfor messa vil du finne Haugen Treindustri, Kari Nilsen, Trevor Dowe, Erlend Larsen, Oddvar Øvsterud med flere. Klar for en god handel?

Ta gjerne med barna, kanskje Gaustakongen kommer på besøk?

Nok en gang er lokalt næringsliv invitert til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppen-området og andre steder i kommunen. 

 - Høstmessens formål er å gi lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier Renée Fjellerud fra VisitRjukan. 

- Tilbakemeldingene fra tidligere utstillere er meget positive. Dette er en mulighet til å vise hva vi kan tilby i nærområdet. Derfor inviteres store og små aktører i forkant til å delta med en stand, sier Fjellerud.

- Dette er en gylden mulighet for både fastboende og hyttefolket til å bli bedre kjent med tilbydere av lokale varer og tjenester, forteller Fjellerud, som håper det blir folksomt på messa lørdag.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på cirka 10 kvadratmeter, og skisenteret holder kaffebaren åpen. Det er også satset mer på matservering enn det har vært tidligere.

Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister og oppslag i Gaustablikkomrtådet,  RA's hytteavis og de ulike aktørenes nettsider, slik at man også når potensielle hyttekjøpere. Facebook brukes også flittig. 
- Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Fjellrud, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme. Og selvsagt håper vi at også at alle sprer det blant sine kontakter, sier Fjellerud.
Foto: VisitRjukan

Linker:
Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement


Foto: VisitRjukan
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS