Storfilmer med Ryan Gosling og Lady Gaga har premiere denne helga

Storfilmer med Ryan Gosling og Lady Gaga har premiere denne helga

Det blir månen for alle penga denne fredagen, når Ryan Gosling skal søille Neil Armstrong - den første mannen på månen - i First man. Før den kommer Månelyst i Flåklypa. Søndag kan du se Lady Gaga i A Star is Born.
Lokal
Publisert : 12.10.2018 10:40
Sist oppdatert : 12.10.2018 10:52

Det er neste år 50 år siden Månelandingen, og det markeres med månelandingsdag på Rjukan kino.
Denne helga kan du kose deg med to premierer, og en svært ønsket ekstraforestilling på Månelyst i flåklypa.
Fredag er det First M<an, søndag A Star is born, og en ny visning av Smallfoot.
Her er trailerne.

First man (Saken fortetter nedenfor videoen!)

Historien om astronauten Neil Armstrong og den legendariske romferden som førte til at han 20. juli 1969 ble første mann som satte sin fot på månen. Regi ved La La Land-skaperen, Damien Chazelle.​Filmen har premiere fredag.


A Star is Born (Saken fortetter nedenfor videoen!)


I "A Star is born" møter vi Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.​
Filmen har premiere på Rjukan kino søndag.


Månelyst i Flåklypa (Saken fortetter nedenfor videoen!)


Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen.​
Ekstraforestilling fredag.

Smallfoot (Saken fortetter nedenfor videoen!)


Migo er en Yeti som aner ingen fred og fare når et fly plutselig styrter inn i fjellet, og han oppdager noe han trodde ikke eksisterte - et menneske. Nå må han overbevise de andre. Nyhetene av denne smallfoot'en vil gir ham berømmelse og en sjanse med drømmenes jente. Dette skaper også uro for det lille beskjedne Yeti samfunnet over hva som ellers kan være der ute i den store verden utenfor deres snødekte landsby.
Vises neste søndag.

Linker:
Rjukan Kino
Rjukan Kino på facebook
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS