Lanserer nyheter i Destinasjon Gausta

Lanserer nyheter i Destinasjon Gausta

Driverne av skisentrene i Gaustaområdet inviterer til lanseringsevent og pressetreff der man skal presentere de nye planene for Gaustaområdet fredag kveld.
Næringsliv
Publisert : 19.10.2018 13:38
Sist oppdatert : 19.10.2018 14:10

Oppslag i varden fortelle rom stor utvikling i Gaustaområdet den siste tiden, og fredag tas lokket av  hemmelighetskremmeriet om hva som skjer når det inviteres til lansering og pressetreff i hele fire timer fredag kveld.

Det ventes en presentasjon av utviklingplanene som foreligger i området etter at nye svenske investorer ikke bare har kjøpt opp Gaustablikk skisenter, men også har store eiendeler i samarbeidende Gaustatoppen skisenter.

- Det ville være trivelig om vi kunne bli størst og best i Norge. Det vi kan bidra med er en tung og langsiktig satsing, sa konserndirektøren i Vätterledens Invest AB, Mikael Jönsson i juni da det ble kjent at de hadde gått tungt inn i området. Jönsson vil selv vil være engasjert i Gaustablikkområdet.

"Vi presenterer planene for hvordan vi skal gjøre Gaustaområdet til en turistdestinasjon i verdensklasse" heter det i invitasjonen som er sendt bredt ut.
Det går også rykter om at destinasjonen skal skifte navn som vintersportssted.

Radio Rjukan og samarbeidende RA vil komme tilbake med mer fra fredag kveld.

Tidligere saker på Radio Rjukan:
- Gaustablikk Høyfjellshotell og skisenter solgt til svenske V¨atterledens Invest AB
- Vil satse tungt på utvikling av området
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS