Avlyser 20-årsjubiléet til Rjukan Rockfestival

Avlyser 20-årsjubiléet til Rjukan Rockfestival

Styret i Rjukan Rockfestival har besluttet at det ikke blir noen 20. utgave av festivalen i juni 2019. Styret begrunner det med at man ikke har kapasitet, tilstrekkelig motivasjon og økonomisk/administrativ mulighet til å arrangere i 2019, men begrunner også i synkende billettsalg.
Kultur
Publisert : 21.10.2018 18:32
Sist oppdatert : 21.10.2018 18:38

Pressenmeldingen gir en åpning for at festiavlen kan komme tilbake i 2020, men man tar iallefall ett års pause, for så å se om lyst, motivasjon og kapasitet er tilbake for å arrangere Rjukan Rockfestival i 2020. 

I pressemeldinge som ble sendt ut søndag ettermiddag står det å lese:

"Det er med tungt hjerte og stor beklagelse til alle våre trofaste festival gjengere og alle fantastiske frivillige vi nå må meddele at vi ikke har kapasitet, tilstrekkelig motivasjon og økonomisk/administrativ mulighet til å arrangere Rjukan Rockfestival sitt 20 års jubileum i 2019. 

Vi har etter flere møter etter Rjukan Rockfestival sommeren 2018, følt oss usikre på om det er til stede tilstrekkelig kapasitet til å dra i gang en festival som skal være noe ekstra og et 20 års jubileum verdig. 

Med de synkende besøkstallene de siste årene, har vi kommet frem til at vi ikke har lykkes med festivalen, og føler derfor at kapasitet og motivasjon ikke er tilstrekkelig, til å stå på videre, for å skaffe midler til å betale artistenes honorar og til promotering/ annonsering. Dette er en stor jobb, som har vist seg å være helt nødvendig, da forhåndssalget aldri har nådd de store høyder blant vårt publikum. 

Vi velger derfor å ta ett års pause, for så å se om lyst, motivasjon og kapasitet er tilbake for å arrangere Rjukan Rockfestival i 2020. 

Vi vil gjerne takke våre trofaste festivalgjengere (vi vet at det er mange som har fått med seg alle 19 festivalene) og våre frivillige, våre sponsorer og alle som har jobbet dugnad for sine grupper og lag. Vi hadde aldri klart oss uten dere, og vi gjør det heller ikke i fremtiden."

Rjukan Rockfestival sitt styre består av: Gjermund Ingolfsland, Glenn Grumheden, Elin Haatvedt, Jostein Dullum, Marthe Nordjordet, Trond Jore, Vidar Zcimarzceck 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS