Kino for halv pris på Den Store Kinodagen lørdag

Kino for halv pris på Den Store Kinodagen lørdag

Queen-filmen Bohemian Rhapsody avslutter kinoens dag på Rjukan. Kinosjefen inviterer til film fra morgen til kveld for halv pris lørdag 3. november. Men det tjuvstarter med Helloween-skrekk klokka 23 fredag.
Kultur
Publisert : 01.11.2018 19:10
Sist oppdatert : 01.11.2018 21:36

Kinosjefen håper folk går mann av huse under Den store kinodagen, og han har følgende å by på, som du lkan se trailerne tilølenger ned i saken:
- Vi starter klokken 10.00 med "Gordon & Paddy - Nøttemysteriet i skogen". Klokken 11.40 reiser vi til månen med "Månelyst i Flåklypa", den første av ønskereprisene.
Klokka 13.40 får vi et gledelig gjensyn med den store favoritten "De Utrolige 2", før "Skjelvet" er tilbake på lerretet klokken 16.30.
Så er det klart for ny film igjen med "Mordene i Kongo" som du kan se klokka 19.00. Vi avslutter Den Store Kinodagen med premiere på "Bohemian Rhapsody" klokken 21.45, forteller Robert Jenbergsen.

- For alle trøtte foreldre blir det salg av kaffe i kiosken denne dagen, samt gratis saft og boller så langt beholdningen rekker. Vi på Rjukan kino håper du får en fantastisk flott dag på kino denne lørdagen, sier Jenbergsen.

- Men det tjuvstarter med nattkino til fullpris, men med gratis popcorn og baconsnacks klokka 23 på fredag, forteller Jenbergsen, som tror det kan bli fullt hus allerede der.
- Det er allerede mer enn halvsolgt, sier Jenbergsen.


Trailer: Halloween

Trailer "Gordon & Paddy - Nøttemysteriet i skogen"


Trailer "Månelyst i Flåklypa"


Trailer "De Utrolige 2"


Trailer "Skjelvet"


Trailer "Mordene i Kongo"


Trailer "Bohemian Rhapsody"
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS