Minas Kreative Hjørne er Norges beste

Minas Kreative Hjørne er Norges beste

Minas Kreative Hjørne i Storgata på Rjukan har vunnet Norges Beste Garnbutikk. Det er ukebladet Familien som står bak kåringen og Mina fikk vite det tordag.
Forbruker/Helse
Publisert : 18.11.2018 10:58
Sist oppdatert : 18.11.2018 11:09

Ukebladet Familien som står bak kåringen og de sendte ut følgende melding torsdag:

«Da har vi kåret vinneren av Norges beste garnbutikk. Gratulerer til Minas kreative hjørne som fikk flest SMS-stemmer. Dere kan lese mer om Mina og butikken hennes i en reportasje i Familien på nyåret!»

Mina visste hun var med på Topp 10 etter å ha blitt nomineret og fått vite at hun var med i toppen, menm å gå helt til topps var mer enn hun hadde drømt å håpe på.
I studio på Radio Rjukan fikk hun opplyst at hun er gått helt til topps, og siden har hun svevd på en sky av glede.

- Jeg er skjelven, tårene triller og jeg er så sinnsykt stolt og glad. For en utrolig ære dette er. Jeg er ydmyk og må få takke alle som har stemt og fremsnakket butikken. Dette er utrolig stort for ei grunderjente som sitt høyeste ønske er å klare å leve av drømmen sin. Det er fortsatt tøffe tak men dette gir enorm motivasjon til å bare kjøre på videre, sier Mina.

Butikken til Mina Kristine Dahle Listaul ligger i Storgata på Rjukan. I oktober ble det klart at garnbutikken var blant de 10 nominerte etter at over hundre butikker hadde forsøkt å nå opp.
Nå kan hun og butikkvennene sprette flaska. Ingen av kandidatene fikk flere sms-stemmer i avstemningen enn Minas Kreative Hjørne. Da kom også tårene.

Prisen betyr omtale i aviser og ukeblader. Tilbakemeldingene og NM-statusen gir butikkeieren enda mer energi og motivasjon til å stå på.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS