Premiere på Reisen på julestjernen torsdag

Premiere på Reisen på julestjernen torsdag

Søndag var det var generalprøve i kinosalen søndag, og torsdag skal det forhåpentligvis gå på skinner til forestillingens premiere samt lørdag og søndag.
Kultur
Publisert : 21.11.2018 08:20
Sist oppdatert : 21.11.2018 08:27

Det er foreningen Foreldrealver DAnseskole som arrangerer, for uten aktive foreldre hadde Alvefoss ikke klart å få det til.
- Det er de som står på for at vi skal få det til. Uten dem hadde det ikke blitt noe, sier Mette Alvefoss, som brenner for dansen og at de små skal få bevege seg på en scene. Forestillingen Reisen til julestjernen er skrevet og instruert av Alvefoss, som tar hundrevis av spørsmål og ønsker om oppmerksomhet med stor fatning.
- Det hender at jeg må bli litt tydelig, for de er så spente at de ikke klarer å la være å spørre om alt mulig, og gjerne på litt feil tidspunkt, ler Alvefoss, som gleder seg til å se når alt er på plass.

Torsdag er det premiere, og billetter til forestillingen, samt til lørdag og søndag ligger ute på eBillett.no, samme system som kinoen benytter. Det er allerede halvsolgt i samtlige forestillinger, så vent ikke for lenge.
- Eventuelle usolgte billetter i døra, forteller foreldrealv Johanna Lötjönen. De håper og regner med fullt hus alle dager.
Man kan se på ebillett.no om det er billetter igjen.
- Men vi selger alt som er igjen i døra, og det er virkelig verdt å se, også om man ikke har noen man kjenner på scenen, sier Lötjönen.

Det er virkelig julens forestilling vi får med de 75 alvedanserne. Der vi får vite at kongen har mistet sitt eneste barn Gulltopp. Her er det et helt kongelig hoff, en ond greve, nissefar og alle hjelpenissene i full utfoldelse i en forestilling i flere akter. Scenen er fylt med rekvisitter, der noen er spesiallaget for anledningen. Samtidig er det dekorert med julepynt og julelys, med en profesjonell scenografi og Jostein Dullum som styrer lys og lyd. 

Billetter finner du her på eBillett.no
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS