Svart/hvitt-skilting på plass

Svart/hvitt-skilting på plass

Det nærmer seg åpningsdatoen for REMA 1000 og Europris i 313-bygget, og onsdag kom de unike svart-hvite skiltene til førstnevnte opp på veggen.
Forbruker/Helse
Publisert : 22.11.2018 08:07
Sist oppdatert : 22.11.2018 16:45

Den siste tiden har uteområdet bliott opparbeidet rundt 313-bygget som er blitt omregulert fra industri til handelsvirksomhet for større enheter. Europris og REMA 1000 er iferd med å gjøre klart reoler i bygget som skal åpnes i verste julestria og 14 dager, torsdag 6. desember.

De to norske kjedene har måttet gå med på at de ikke får bruke sine fargesprakende logoer på bygget, men må ta til takke med mer nøytral svart-hvitt. Etter at REMA 1000-skiltingen, som vanligvis er i rødt hvitt og blått, kom opp ga det umiddelbart assosiasjon til at vi faktisk har sett det før - på Rosenborgs drakter i klubbfargene svart og hvitt.

Vi har imidlertid foreløpig til gode å se Europris grønne, røde og grå logi i svart hvitt. Foreløpig er det et banner som forteller om butikkpåpiniga i deres tradisjonelle farger, men også de må ty til svart-hvitt når skiltet skal opp.

Det er ikke endelig avklart hvem som kommer inn i 2.etasje, der det opprinnelig var gjort klart til Møbelringen.

Lokalene er en egen entreprise som ikke er gjort ferdig, men som vil kommer som fase to av utbyggingen.
Det som er klart er at det er forretninger av en størrelse på minst 800 kvadratmeter som skal inn der, ifølge reguleringsbestemmelsene.
Vi har ikke fått kommentar fra byggets eier og utbygger Audun Aanesland.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS